2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 17:00

4.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frymburk šťastnější v duelu s Kameňákem


Branky


0
Frymburk odčinil zaváhání a doma vyhrál s Kamenným Újezdem
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas bez branek

    Frymburk v minulém zápase na půdě nováčka z Nové Vsi poprvé vyšel ze zápasu bodově naprázdno. Podobně tak hosté vstoupili do sezóny dobře a po třech kolech mají na kontě 7 bodů za dvě domácí výhry a bod ze Suchdola. V prvním poločase bylo vidět, že na sebe narazily dva dobří soupeři. Dá se říci, že fotbal byl oboustranně opatrnější. Na šance skončila první půle smírně 2:2. Podobně tak tomu bylo gólově, když se nedokázal prosadit žádný z týmů a do kabin se odcházelo za nerozhodného stavu 0:0.

Dva rychlé góly a už jen korekce

    Druhou půli začal přeci jen aktivněji Frymburk. Přesto, že hned v první minutě měl šanci hostující Váša. Relativně dlouho se ovšem čekalo na gól. Po necelé hodině měl po autu spoustu volného prostoru Matúš, dostal se do vápna a po následném závaru dorazil míč do sítě Budík, 1:0. Uběhlo jen pár minut a domácí rozhodli. V 64. minutě centroval zprava Rillich a na zadní tyči hlavičkující kapitán Račák chytře překonal Dudáka v brance hostů, 2:0. V 71. minutě zahrávali hosté přímák z nějakých 30ti metrů. Sedmnáctiletý mladík v brance domácích Malina nedosáhl na pokus dobře hrajícího Pavlise, který zamířil pod břevno a bylo to 2:1. Ve zbytku zápasu visely ve vzduchu body pro oba týmy. Kameňák srovnat nedokázal a Frymburk se také neprosadil, přesto mohl slavit tři body za výhru 2:1. 


Ohlasy k zápasu


FC Šumava Frymburk
Lukáš Matúš (hráč domácí): První půle, i když jsme měli více šancí se dá označit za vyrovnanou. Hrálo se víceméně ve středu hřiště. S přispěním trochy štěstí jsme zaslouženě vyhráli. Dobrý zápas odehrál Honza Šisler jenž toho hodně odběhal ve středu zálohy a také Koršala , který na stoperu nepustil soupeře do šancí.

TJ Sokol Kamenný Újezd
Jiří Vaník (trenér hosté): Narazily na sebe dva kvalitní mančafty a možná i proto byl první poločas opatrnější a vyrovnaný na šance. Na začátku druhé půle nás domácí dostali pod tlak a po naší chybičce jsme 1:0 prohrávali. Brzy to bylo 2:0. Po chybce mlaďonkého gólmana sice bylo ve zbytku zápasu o co hrát, ale za celý zápas jsme nezkušeného brankáře prověřili jen dvakrát třikrát. Mrzí mě, že naše aktivita se utápěla v kličkách u vápna namísto zakončení. Za druhou půli si domácí výhru zasloužili. Pochvalu si od nás zaslouží Průdek a Pavlis.



Sestavy


FC Šumava Frymburk
F. Malina [-] - E. Koršala [-] , J. Šisler [-] (81. D. Antl [-] ) , F. Fatura [-] , J. Ribár [-] - D. Račák [-] , L. Matúš [-] , T. Kaňa [-] , R. Mertl [-] (46. M. Račák [-] ) - S. Budík [-] (87. P. Tichovský [-] ) , J. Rillich [-] -

TJ Sokol Kamenný Újezd
J. Dudák [-] - D. Průdek [-] , V. Kotalík [-] (50. J. Havlíček [-] ) , P. Pavlis [-] , R. Soukup [-] , A. Prokop [-] , M. Sládek [-] , M. Sivák [-] , O. Bělohlav [-] , J. Váša [-] (81. F. Holub [-] ) , P. Petkov [-]

ŽK: 78. D. Průdek .
Hráči zápasu: J. Šisler , E. Koršala - P. Pavlis , D. Průdek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Trčka Dominik - LANDÍK Filip, ADAMOVIČ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.