Kamenný Újezd si poradil s Dřítní


Branky


11. V. Mráz , 30. A. Prokop , 41. V. Mráz , 74. V. Kotalík
0
Dříteň utrpěla krutou porážku od oslabeného Kameňáku
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas 2:0

   Začátek zápasu nenaznačoval rozdíl třídy ve skóre. Už v 11. minutě se po levé straně prohnal Pavlis a naservíroval míč prakticky před prázdnou bránu Mrázovi jenž balon uklidil do sítě, 1:0. Dříteň neskládala zbraně a snažila se domácí zlobit. Po rovné půl hodině hry však hosté Kameňáku prakticky darovali branku. Prokop napadal bránícího hráče, který zahrál nepřesnou malou domů domácí hráč jí stačil doběhnout, kličkou se zbavil kapitána Lébla o do prázdné brány zakončil, 2:0. To už hosty poněkud nalomilo a to ještě nebylo v první půli všechno. Ve 41. minutě unikl po pravé straně hřiště Mráz jenž se vápně opřel do míče a trefil šibenici, 3:0. 

Červená a gól v oslabení

   Po pěti minutách viděl žlutou za faul na půli hřiště domácí kapitán Průdek. V 60. minutě se Kameňák pokoušel o brejk, ale Dříteň tento záměr vystihla a snažila se dlouhým míčem kontrovat. Dlouhý balon zasáhl Průdek rukou a tentokrát se už i červenalo. Hosté možná vycítili šanci zápas zdramatizovat a gólman Dudák musel několikrát prokázat své kvality. Naději na dobrý výsledek sebrala hostům 74. minuta kdy se čerstvě střídající Kotalík dokázal na penaltě otočit a vystřelit k tyči, 4:0. Dříteň se v příštím kole bude pokoušet doma zabrat s Chlumem. Kamenný Újezd po oslavách devadesáti let založení zavítá do Kaplice.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kamenný Újezd
Jiří Vaník (trenér domácí): Za výhru 4:0 jsme samozřejmě rádi, i když pro hosty může být výsledek krutý. Hráli jsme dobrý kombinační fotbal, i když to chvílemi skřípalo jsem vcelku spokojený. V deseti nás Dříteň trochu přimáčkla, ale semkli jsme se. Hráčem zápasu bych zvolil Dudáka, který za stavu 3:0 jednoho dva góly chytil. Dobře si počínal i Sivák jenž rozděloval balony a Bělohlav, který ve středu hřiště bojoval.

TJ Dříteň
Tomáš Slepička (hráč hosté): Myslím, že herně to od nás nebylo špatné. Bohužel naše individuální chyby, který soupeř potrestal rozhodly. Řekl bych, že výsledek je pro nás krutý.Dneska podal velmi dobrý výkon Marek Kovařík ve středu zálohy.



Sestavy


TJ Sokol Kamenný Újezd
J. Dudák [-] - M. Beneš [-] (86. F. Holub [-] ) , P. Petkov [-] , M. Sládek [-] , D. Průdek [-] - A. Prokop [-] (83. J. Váša [-] ) , O. Bělohlav [-] , M. Sivák [-] , P. Pavlis [-] (76. J. Havlíček [-] ) - R. Soukup [-] (52. M. Samborský [-] ) , V. Mráz [-] (73. V. Kotalík [-] ) -

TJ Dříteň
M. Lébl [-] - V. Pečenka [-] , M. Tupý [-] , M. Černý [-] (86. M. Pojer [-] ) , T. Slepička [-] - L. Pfeffer [-] (76. M. Koudelka [-] ) , P. Švejda [-] (86. J. Bláha [-] ) , M. Kovařík [-] (80. M. Gutwirth [-] ) - L. Koudelka [-] (32. M. Werner [-] ) , J. Klimeš [-] , O. Šíma [-] -

ŽK: 50. D. Průdek . ČK: 60. D. Průdek .
Hráči zápasu: J. Dudák - M. Kovařík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Ryneš Vladimír - PEKÁREK Ondřej, CIBRANSKÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.