S. Budík 82. (p.)
1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 16:30

6.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frymburk nestačil na Suchdol


Branky


82. S. Budík (p.) - 22. M. Bednář , 56. J. Záruba , 81. Š. Kubašta
0
Frymburk ztratil vedoucí příčku, Suchdol poskočil na třetí místo
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas těsně pro hosty

   Za nepříliš pěkného počasí přivítal vedoucí Frymburk Suchdol. První poločas se odehrával převážně ve středu hřiště. Mnoho šancí k vidění nebylo. Frymburk měl v podstatě jen jedinou nebezpečnější situaci, ale nedokázal ji zužitkovat. Suchdol byl v první půli možná o něco fotbalovější a také produktivnější. Ve 22. minutě se Jakub Záruba prosmýkl z pravé strany do vápna. Dal balon pod sebe a Bednář pohlednou akci zakončil 0:1. S tímto výsledkem se i oba soupeři po pětačtyřiceti minutách odebrali do kabin. 

Červená a korekce z penalty

   Druhé dějství bylo poněkud rozháranější a bojovnější než tomu v první půli. Domácí se zásluhou nejprve Rillicha a poté i Budíka ocitli prakticky sami před Michalem Rácikem, ale gólem to neskončilo. A tak udeřili opět hosté. V 56. minutě vybojoval Jakub Záruba balon na domácím obránci a možná trošku se štěstím placírkou zvýšil už na 0:2. V 75. minutě si Frymburk zkomplikoval cestu za případným vyrovnáním, když Mertl jenž už měl žlutou z první půle po závaru před brankou povalil soupeře a s červenou kartou se poroučel pod sprchy. Početní výhodu domácí využili v 81. minutě, když po narážečce vystřelil z levé strany na vápně Kubašta a zamířil přesně k tyči, 0:3. Jen minutu nato byl ve vápně faulovaný Koršala a kopala se penalta. Tu proměnil Budík a dal konečnou podobu výsledku 1:3.


Ohlasy k zápasu


FC Šumava Frymburk
Lukáš Matúš (hráč domácí): Tenhle zápas se nám vůbec nevyvedl. Soupeř byl zkrátka lepší a, i když vystřelil jen čtyřikrát na bránu dal tři góly. Přesto vyhrál zaslouženě. My jsme hráli špatně a nedařilo se nám. V prvním poločase se hrálo převážně ve středu hřiště a z první střely na bránu jsme dostali gól. Druhá půle byla toková rozháraná což vyhovovalo spíše hostům. Po červené kartě to bylo vyhecované. Měli jsme 3 nebo 4 samostatné úniky na bránu, ale nedokázali jsme je proměnit a korigovali jsme až v závěru z penalty.

Sokol Suchdol nad Lužnicí
Jaromír Gauč (trenér hosté): Nebylo nic moc počasí a hrálo se na těžkém terénu. V prvním poločase jsme byli lepší a fotbalovější a dali hezký gól po pěkné kombinaci. Druhý poločas byl spíše o bojovnosti. Hráče zápasu volím Jakuba zárubu a Štěpána Kubaštu.



Sestavy


FC Šumava Frymburk
P. Wudy [-] - J. Ribár [-] , E. Koršala [-] , R. Mertl [-] - T. Kaňa [-] (66. V. Liebl [-] ) , M. Račák [-] (86. F. Malina [-] ) , D. Račák [-] , P. Tichovský [-] - L. Matúš [-] , S. Budík [-] , J. Rillich [-] -

Sokol Suchdol nad Lužnicí
M. Rácik [-] - F. Rácik [-] , T. Záruba [-] , M. Dunaj [-] , A. Arenberger [-] - M. Bednář [-] (62. T. Kamiš [-] ) , R. Arenberger [-] (15. P. Krejčí [-] ) , P. Špale [-] , Š. Kubašta [-] (84. D. Čáp [-] ) - M. Heřman [-] (72. L. Štěpánek [-] ) , J. Záruba [-] -

ŽK: 34. R. Mertl - 49. M. Heřman , 72. A. Arenberger , 78. J. Záruba . ČK: 75. R. Mertl .
Hráči zápasu: Š. Kubašta , J. Záruba .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Vejčík Vít - PRŮCHOVÁ Nikola, LEIŠ Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.