4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2016 16:30

7.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladovožičtí si poradili s Lomnicí


Branky


0

Hráči Vožice si góly rozdělili rovnoměrně do obou poločasů, aby se přítomní diváci ani chvilku nenudili. Mladá Vožice tak i nadále zůstává na čele 1. B třídy sk. D.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mladá Vožice
Jan Černý: Dnes jsme odehráli dobrý zápas a vysoko zvítězili. Do utkání jsme neměli dobrý vstup a v první deseti minutách nás hosté přehrávali a jen díky skvělému zákroku Hanzala nešli do vedení. Pak jsme se oklepali a taky se dostali do zápasu a hra se vyrovnala. Do vedení jsme šli ve 39. minutě poté co se Lukášovi Kříženeckému nepovedla střela, balon kopl jen za obranu hostů, tam se k němu dostal ONDŘEJ KUBÁLE a ten ho nasměroval do brány, 1:0. Po chvíli jsme naše vedení navýšili, když ve 42. minutě poslal Lukáš Kříženecký míč do lajny na Tomáše Písaříka, ten ho potáhl, odcentroval, centrovaný balon si našel TOMÁŠ SVATEK a na dvakrát dostal míč do sítě, 2:0. Do přestávky už branka nepadala a do šaten jsme šli za tohoto stavu. Ve druhém poločase byla zase hra vyrovnaná ale my byli ti co přidali branku. V 52. minutě se krásně trefil z volného přímého kopu ze zhruba dvaceti metrů ŠTĚPÁN KUKLA, 3:0. Od té doby se hrálo nejvíce na polovině hřiště a do zakončení se dostávali týmy jen sporadicky. Na konečných 4:0 jsme uzavřeli v 85. minutě, když David Struska rychle vhodil aut a poslal do brejku TOMÁŠE SCHORNÉHO a ten s ním naložil nejlépe jak mohl. Chtěli bychom poděkovat naším fanouškům a příznivcům, kteří dorazili v hojném počtu. Příští týden v neděli 2.10. od 16:00 hrajeme znovu doma v Souhradí proti TJ Sokol Lom, kde si to rozdáme o prozatímní první místo v tabulce. Všichni jste srdečně zváni.




Sestavy


TJ Sokol Mladá Vožice
P. Hanzal [-] - O. Marek [-] , P. Břenda [-] , M. Krch [-] (70. D. Struska [-] ) , J. Teplo [-] - T. Písařík [-] , L. Kříženecký [-] , Š. Kukla [-] , O. Kubále [-] (61. T. Schorný [-] ) - T. Svatek [-] (77. P. Kubále [-] ) , P. Kukla [-] -

TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí
J. Boček [-] - J. Mazanec [-] , P. Heger [-] , D. Štěcha [-] , P. Krejník [-] (80. L. Nohava [-] ) , M. Zákostelecký [-] (49. V. Mikuláštík [-] ) , J. Čuta [-] , M. Bubal [-] (90. D. Bartoš [-] ) , P. Řehoř [-] , M. Šálený [-] (59. R. Trachta [-] ) , L. Čáp [-]

ŽK: 86. V. Mikuláštík .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Frček Filip - PLAČEK Tomáš, VÁŇA Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.