P. Matyš 24. (vl.)
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2016 14:00

13.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozhodl Matyšův vlastňák. Děkuji hráčům za bojovný výkon, byl po zápase spokojený domácí kouč Mareš


Branky


24. P. Matyš (vl.)
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Ratibořské Hory
Slavomír Mareš (trenér): Utkání se soupeřem, který je již od začátku soutěže na posledním místě tabulky, jsme začali aktivně a soupeře jsme od začátku přehrávali. Naše stoprocentní šance jsme ale bohužel neproměňovali. Ve 24. minutě si hosté po střele Slavomíra Mareše, která se odrazila od tyče, dali ukázkovou vlastní branku. I po zbytek prvního poločasu jsme byli lepším týmem, ale neproměnili jsme ani další vyloženou šanci k navýšení skóre, kterou měl v poslední minutě první půle Jiří Vaněček. I ve druhém poločase jsme si vytvářeli jasné gólové šance, ale opět jsme je nedokázali proměnit. Při ojedinělých šancích soupeře nás podržel bezchybný brankář Jiří Průša. Děkuji všem hráčům za bojovný výkon, který byl korunován zaslouženým vítězstvím a ziskem důležitých tří bodů. Děkuji též divákům, kteří nás přišli podpořit i v nepříznivém počasí, a zvu je na naše poslední podzimní utkání, které odehrajeme opět na domácím hřišti v sobotu 12.11. od 13.30 s týmem Jiskra Třeboň B.




Sestavy


SK Ratibořské Hory
J. Průša [-] - S. Mareš [-] , B. Greguš [-] , D. Kutiš [-] , A. Fišer [-] , J. Vaněček [-] , M. Průcha [-] , T. Vocílka [-] , F. Kment [-] (74. P. Mareš [-] ) , V. Říha [-] (88. M. Breda [-] ) , J. Mazour [-] (82. J. Růžička [-] )

FK Řepeč-Opařany
M. Sarvadi [-] - P. Matyš [-] (63. M. Dončuk [-] ) , M. Pražma [-] , P. Koktan [-] , M. Kaspřík [-] , T. Pražma [-] (70. J. Seidl [-] ) , L. Vachuta [-] , T. Mikšovský [-] , P. Fencl [-] , M. Štecher [-] , M. Koktan [-]

ŽK: 5. D. Kutiš , 11. V. Říha , 75. S. Mareš , 88. J. Mazour - 37. P. Fencl , 71. M. Štecher .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Klimeš Jiří - HUČÍK Michal, PANSKÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.