Hráčem 17. kola se stal plánský Jan Pintér!

0

Historicky prvním hráčem kola I.B třídy skup. A se v hlasování na našem portálu stal záložník a kapitán momentálního lídra tabulky, Jan Pintér. Ten obdržel třetinu všech hlasů. Vypadá to, že v SK Planá nepodcenili propagaci hlasování a i druhý hráč v pořadí pochází z jeho kádru, je jím útočník Lukáš Balogh. Třetí se pak umístil sedlecký střelec Jan Pavlíček. Všem hlasujícím děkujeme, těšit se můžete na rozhovor s vítězem a příští týden nezapomeňte opět podpořit svého favorita!

1. JAN PINTÉR (záložník SK Planá) - 33 % hlasů

Symbol velkého plánského obratu proti SK Sedlec. Střední záložník nastupuje s kapitánskou páskou a svůj tým nenechá vydechnout, je tím správným hecířem, který se nikdy nevzdává. To se ukázalo i v sobotním utkání, kdy ani za nepříznivého stavu 0:2 nepolevil a hnal své spoluhráče za vyrovnáním. Týmu se nakonec podařilo více - z utkání bral dokonce všechny body.  Mladší z bratrské dvojice bratrů Pintérů v sezóně stále čeká na svůj první gól, ale hráč je druhým nejlepším nahrávačem Plané. Hlasující ocenili jeho přínos na hřišti i v kabině.

2. Lukáš Balogh (útočník SK Planá) - 15 % hlasů

Proti SK Sedlec vyrovnával na 2:2 a následně rozhodl krásnou brankou na 3:2. V sezóně tak docílil již čtrnácti přesných tref, zápas proti Sedleci mu stejně jako celému týmu dlouho nevycházel, ale ve druhé půli patřil Balogh k nejlepším na hřišti, po prvním vstřeleném gólu pak hrál s obrovským sebevědomím a chutí, což se potvrdilo i při samostatné akci před rozhodujícím gólem. Nakonec střídal v poslední minutě za potlesku náročných plánských fanoušků... 

3. Jan Pavlíček (útočník SK Sedlec) - 13 % hlasů

I třetí hráč s největším počtem hlasů vzešel ze souboje Sedlece a Plané. Jan Pavlíček zařídil svému dvougólové vedení. Třicetiletý fotbalista si v útoku vyhověl se spoluhráčem Kučerou, po této spolupráci padly oba góly. Pavlíček prokázal v zakončení chladnou hlavu a sám před brankářem vždy zakončil nechytatelně. Jak už ale bylo naznačeno, nakonec na body nestačilo...


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou