NEJ VÍKENDU: Rekord! Hráč nasázel v zápase čtrnáct gólů

0

Co zajímavého se o víkendu událo na fotbalové mapě České republiky? Máme za sebou další stovky a stovky zápasů, na fotbalunas.cz vám z těchto duelů servírujeme to nejzajímavější! Kdo je víkendovým králem střelců republiky a kde odcházeli hráči s ostudou?

DEBAKL VÍKENDU

DOMA

22:0 - Vltavan Chvatěruby - TJ Sokol Tuhaň, 21.kolo, Středočeský | Mělník | III. třída sk. B - První Chvatěruby proti poslední Tuhani. Výhra domácích se čekala, snad i pořádný příděl, ale tohle? Výhra o více jak dvacet branek je vzácností. Tuhaň v sezóně nezískala ani bod, skóre má 12:167 a patří tak k nejhorším týmům v republice.

 

VENKU

1:14 - AFK Vraňany - TJ Sokol Libiš B, 23.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor - Možná, jestli nebyli všichni domácí hráči na jahodách v proslaveném vraňanském samosběru? Zrovna je jahodová sezóna...

 

STŘELEC VÍKENDU -  14 BRANEK V ZÁPASE!

Martin Žižka se postaral o výkon, který se v českém fotbale už roky nikomu nepodařil. Hráč Chvatěrub k výhře 22:0 přispěl 14 góly!

 

NÁVŠTĚVA VÍKENDU – 680 diváků 

Do tohoto přehledu zahrnujeme zápasy od třetí ligy níže. Tentokrát přišla největší návštěva na zápas ČFL FK Ústí nad Labem - SK Sparta Kolín, 27.kolo, ČFL B.

 

PŘESTŘELKY A OBRATY VÍKENDU

13:6 -  FK Nová Role - TJ Jiskra Sklo Union Hranice, 23.kolo, Karlovarský | 1.B třída - Tak v tomhle utkání se diváci skutečně nenudili.

 

5:6 - TJ Sokol Hněvkovice - TJ Tis B, 24.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | III. třída - Parádní otočka! Hosté prohrávali v 50. minutě 2:5, nakonec ale získali všechny body.

 

5:7 - TJ Maloměřická cementárna a vápenice Brno - TJ Tatran Starý Lískovec, 24.kolo, Jihomoravský | Brno - město | III. třída - Druhý poločas tohoto duelu musel bavit, skončil totiž 4:5!

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou