Tým FK SK Polanka prohrál na domácí půdě

0

V nepříliš pohledném zápase bylo polanecké béčko v sobotu 25. dubna na domácí půdě v městském přeboru papírovým favoritem, ale  jasně vyhráli hosté Lokomotivy Ostrava. Tým FK SK Polanka se trápí a hráči jsou v psychické křeči. Chtěli hrát to, co ve skutečnosti nejde.   

Ve 23. kole se na jarním sluníčku oba týmy nejprve oťukávaly a hledaly slabá místa soupeře. Po deseti minutách první vypálila na branku domácí Polanka, ale míč letěl symbolicky vedle, gólman Lokomotivy nemusel zasahovat. V 16. minutě Polanka vystřelila podruhé, ale opět vedle brány. Naopak to byli hosté, kteří skórovali. Po volném přímém kopu následovala hlavička a brankář Polanky neměl šanci-0:1. Polanečtí se sice tlačili do útoku, ale jejich snaha byla bezzubá. Zato Lokomotiva dala do přestávky ještě další branku, kdy si dva útočníci ve velkém vápně ukázkově nahráli. V poločase Polanka  střídala hráče a v 64. minutě dalšího, ale bylo to nanic, hra byla stále rozkouskovaná. Hosté uspokojení náskokem hráli to, co chtěli. V 71. minutě Polanka  vystřelila na brankáře, ten kryl. V 74. minutě se útočník Polanky dostal do kontaktu s brankářem Lokomotivy a oba si to velice emotivně vyříkávali. O šest minut se útočník Lokomotivy ocitl sám na desítce před brankářem, ale trefil balón přímo do gólmanovy náruče. Polanečtí vystřídali potřetí, ale v samém závěru po 90. minutě  hry v nastaveném čase se hosté trefili potřetí a bylo dobojováno.

 

 

Trenér Lokomotivy Ostrava Vítězslav Lyčka: „Jsme spokojeni, vyhráli jsme na půdě soupeře tři nula. Po šňůře vítězných zápasů jsem si myslel, že by to v Polance mohlo skončit, ale opak byl pravdou. A to jsme spálili ještě několik vyložených šancí.“

 

 

Trenérovi polaneckého béčka Františku Repkovi nebylo do řeči: „Dojmy byly takové rozpačité. Hráči stojí, nedovedou si přihrát do běhu.“    

 

 

              


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou