Zápas Březová - Vojkovice byl předčasně ukončen

0

Březová opět bodovala, tato výhra ale byla ze všech ostatních jednoznačně nejsnazší.

Jen sedm „statečných“ vojkovických fotbalistů dorazilo do Březové. Hosté tak splnili minimální počet lidí na soupisce (jeden bránkář + 6 hráčů v poli) nutný k tomu, aby se utkání mohlo vůbec odehrát. Rozhodčí Marian Varga tak měl snazší práci, protože sledoval pouhých 18 hráčů na hřišti namísto obvyklých 22 a navíc nehrozilo, že se nějak zpotí, a to hned ze dvou důvodů: jednak protože se hrálo výhradně na branku Vojkovic a jednak jelikož byl zápas předčasně ukončen.

 

Březová už tak byla, vzhledem k formě a umístění v tabulce, favoritem tohoto střetnutí, to bylo ještě umocněno tím, že soupeř dorazil v tak malém počtu. Logicky se tak dal očekávat střelecký koncert vzhledem k tomu, že minulý týden Březová nastřílela Perninku osm branek. Domácí ale nakonec síť Vojkovic rozvlnili pouze třikrát. Nebylo to ovšem dáno střeleckou nemohocností…

 

Březovští šli do vedení hned zkraje zápasu, už ve 3. minutě totiž brankáře Jaroslava Matouška překonal Lukáš Khodl.

 

Jen o dvě minuty později, tedy v 5. minutě hracího času skóroval Martin Trapl a připsal si tak druhou branku v sezóně.

 

A třetí branku v 9. minutě vstřelil Petr Dražný. Březovští tedy měli nakročeno ke gólové exhibici, ale utkání bylo ve třinácté minutě ukončeno, jelikož se, jak nám sdělil kapitán domácích Marek Rybka, zranil jeden z hráčů Vojkovic. A jak známo, v šesti hráčích se mistrovské zápasy hrát nemohou, takže zápas předčasně skončil. V týdnu by mělo padnout rozhodnutí ohledně tohoto utkání, nejspíše ale dojde ke kontumaci ve prospěch Březové.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou