Z naší strany nakonec sezóna dopadla celkem dobře, konstatoval Daniel Kmoch

0

Štítarský tým skončil v uplynulém ročníku na desáté pozici a soutěž a výkony Štítar zhodnotil odcházející trenér Dan Kmoch.

Přes velké problémy každý týden se sestavou jsme měli jasný cíl záchranu. A to se nám povedlo. Musím konstatovat stejně jako na podzim, že pokud se sejdeme můžeme porazit každého.

 

Na jaře byl největší propadák ve Velimi, kde mají velkou výhodu, že můžou posílit hráči z krajského přeboru. Díky tomu pro mě není překvapení, že Velim celý ročník vyhrála. Sestup zaslouženě potkal Ovčáry, které neměly konkurenceschopný kádr. Druhý sestupujicí tým Bečvár spadl na úkor Tuklat, což mě mrzí především díky treneru Kubovi, který se o fotbal v Bečvárech stará.

 

Z našeho týmu bych chtěl vyzdvihnout především Lukáše Kmocha, který prakticky odehrál celé jaro. A byl naším nejlepším hráčem. I když velký dík patří i Petru Pýchovi, Filipu Hořenímu Janu Vláškovi, Jakubu Miškovskemu, Matrinu Lepšímu, Adamu Přibylovi a bratrům Umanům.

 

Tímto bych chtěl klukům popřát spoustu dobrých zápasů a hlavně zdraví a přidali se k nim další. Hlavně udržet partu, která se nám na poslední rozlučce, dá se říct, jakž takž stmelila. Slibuji klukům, že když bude čas, tak je přijdu povzbudit, protože z časových a rodinných důvodů končím. Sestava okresu za mě: Karban Luboš, obrana :Biško R., Biško J., Hrabal M., Němec T., záloha :Kesner P., Kmoch L., Kmoch T., Uman B. Útok :Horňáček K., Seifert L..... 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou