Brankářská legenda Tomáš Grigar se pomalu loučí s Teplicemi.

0

V dresu Teplic odchytal skoro 400 soutěžních zápasů. Z toho ve 119 z nich za jeho záda nepustil jediný gól. Ve 41 letech se s klubem loučí legenda.

Rodák z Opavy v klubu FK Teplice strávil patnáct let a nyní nadešel čas se s klubem, kde odehrál svou nejdelší část kariéry rozloučit. Zcela určitě se stal legendou ze Stínadel.

 

Fotbalový klub Teplic pod vedením sportovního manažera Štěpána Vachouška, společně s hlavním trenérem „A“ mužstva, chtějí jít cestou omladit brankářskou trojici, a tak se rozhodli s Tomášem Grigarem ukončit jeho působení v klubu. “Tomášovi jsme to oznámili už před několika týdnu, aby věděl, na čem je. Za sportovní úsek mu chceme poděkovat za roky strávené v Teplicích“ komentoval Štěpán Vachoušek.

 

Tomáš se tak rozloučí s klubem před posledním domácím zápasem proti Hradci Králové, přičemž sektor 30 na Stínadlech ponese jeho jméno.

 

Pro klubový web Tomáš Grigar řekl, že ještě kariéru končit nechce. “ Uvidíme, jaké se vyskytnou nabídky, ale každopádně Teplice budou navždy v mém srdci“.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou