EXPERT TIP - 15.kolo Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2022-2023

Datum kola: 26.3.2023


Zpět na experttip

Martin Kudlacek

Tipy pro první jarní kolo nám obstaral kanonýr z týmu Žabovřesk Martin Kudláček. Martin v letošní sezóně vstřelil tři branky a po minulé sezóně, kdy se Žabovřeskám dařilo a bojovali o přední místa v tabulce, je na jaře čeká boj v opačném konci tabulky. Martin má za sebou bohatou fotbalovou kariéru, kdy si zahrál za Jankov, Barorovice a Dubné. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tip experta 1

Komentář:

Očekávám vyrovnané utkání s těsnou výhrou domácích. Tip 2:1

Venca Likeš 2

Jiří Hromada 2

filip hamáček 1

Radek Hruška 2

Martin Škaroupka 1

Jiří Klik 1

David Schneider 1

Emil Žigo 2

Komentář:

Kalina odjede domu s třemi body a dvěma lívanci

Přemek Včelař 2

Komentář:

Tento zápas bych označil za cirkus, protože na včelenský trávník přijedou největší šašci pod sluncem z nedalekého Srubce. Bohužel hosté vyhrají a o to větší to bude klauniáda.

Luboš Zelný 2

Komentář:

Vzhledem k tomu co bylo k vidění na podzim na hřišti Srubce, lze očekávat, ze nebudou rozhodovat goly, ale kolik penizku dostane od hostů sudí. Srubec=klauni

Filip Zoltan 1

Komentář:

Domácí teploušek Grubner vystrelí hattrick a pak Kalinu z bot. Očekávám dvě červené karty. Držení míče 51:44 a minimálně jeden vlastní gól.

Jaroslav Špaček 1

Komentář:

Domácí po vydřeném vítězství z podzimu urvou body i doma a to bude poslední kapkou pro zhroucení srubeckeho fotbalu, který svou kvalitou připomíná spíše kydání hnoje než-li 7.nejvyšší soutěž.

Zuzana Norisová 2

Komentář:

Fandím Srubci, proto doufám, ze kluci nenechali nic náhodě a již od Vánoc se připravují na druhou část sezóny ve které musí uhájit svoji pozici v okresním přeboru. Se Vcelnou je to povinné vítězství. Padne minimálně jeden gól a dvě žluté karty a 5000,- do kapsy pomezniho.

Jarmil Novák 2

Komentář:

Při pohledu na tabulku se muže zapas jevit jednoznačně ve prospěch domácích, nicméně budou to právě hosté, kteří překvapivě odvezou minimálně jeden bod zpět na Srubec. Bude to boj, ale věřím ve tri body hostů. Jako jeden z častých návštěvníků Srubce vím, ze jistě nenechají nic náhodě a na hřišti jich bude 12, jako to bývá zvykem. Nerad chodím na fotbal aniž bych věděl jak to dopadne.

Milada Horáková 1

Komentář:

Srubec vyhraje rozdílem III.Třídy kam po sezóně spadne 5:3

Jiří Sisi 2

Komentář:

Sedím u svého laptopu, popíjím kapučínko a tiše se směji, jak tento duel dopadne. Srubečtí giganti rozválcujou domácí celek do morku kostí. Škoda jen, že na zápas nejsou vypsané žádné kurzy u sázkových společností, vsadil bych na to své brýle, kdybych ještě nějaké měl.

Lukáš Koudelka 1

Jiří Vondrka 1

Adam Vojtěch 1

Komentář:

Včelná je láska

Miroslav Tušl 1

Zpět na experttip