Hráčem 24. kola, IV. třída sk. B Nymburk, se stává...

Datum kola: 04.06.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Matěj Žmolil

58%

Matěj Žmolil (16) je odchovancem Křince, který věkem ještě dorostenec již stabilně nastupuje za dospělé. Rád nastupuje na pozici středního záložníka, kde může tvořit hru a začínat ofenzivní akce svého týmu. Stal se vůbec nejmladším hráčem, kterému se podařilo hráče kola vyhrát, při čemž v jarní části byl nominován již po páté. Tentokrát si svou nominaci vysloužil za skvělý výkon v zápase na hřišti Hrubého Jeseníka B, kde dokázal navíc vstřelit branku. Byla to pro něho první branka v aktuální sezóně za Křinec, který nakonec dokázal otočit vývoj utkání a vyhrát 3:2. Matěj následně díky Vašim hlasům vyhrál a stal se hráčem 24. kola. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Michal Pelc 15%
3. Michal Stryja 11%


0

 

 

Hráčem 24. kola IV. třídy skupiny B se stal Matěj Žmolil (16) z Křince. Ofenzivní záložník, který pomohl svému týmu i jednou vstřelenou brankou k celkové výhře 3:2 na hřišti Hrubého Jesenika B. Od našich čtenářů dostal dohromady 58% hlasů. Na druhém místě skončil Michal Pelc (29) z Vrbice, který na postu brankáře podal skvělý výkon, dokázal udržet čisté konto a jeho tým vyhrál v Netřebicích 4:0. Od našich čtenářů získal 15% hlasů. Třetí místo patří dalšímu hráči z Vrbice Michalu Stryjovi (33), který na postu stopera stejně jako Michal Pelc pomohl svému týmu neinkasovat a Vrbice vyhrála v Netřebicích 4:0. Od našich čtenářů získal 11% hlasů.

 

Sledujte náš web www.fotbalunas.cz i v dalších dnech. Do víkendu přineseme exkluzivní rozhovor s vítězem 24. kola, Matějem Žmolilem.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.