Nikol Kuncová

Reportáž

FOTO, OHLASEM: Uzih v brance Raptors čaroval a Kbely první šanci na to zajistit si postup do přeboru nevyužily


První šance na zajištění si postupu do přeboru. To sliboval dnešní zápas domácích Kbel, kam přijel druhý tým tabulky Raptors FC.

Očekávalo se velmi kvalitní utkání a i proto si cestu na kbelský stadion našlo 545 fanoušků. Pro porovnání na dnešní duel druhé ligy Táborska s Duklou přišlo 1025 fanoušků.

Kbely dělají pro fanoušky co mohou a je vidět, že lidé si i na nižší soutěže v Praze najdou čas a mají chuť se podívat na pěkný fotbal. 


Reportáž

FOTO: Královice zaskočily Střešovice a málem se radovaly z vítězství


Při pohledu na tabulku byl favorit jasný, ale musel to potvrdit na hřišti. Královice se nachází ve spodku tabulky a v těžkém duelu šly do rychlého vedení. To trvalo překvapivě skoro po celé utkání, ve kterém nakonec domácí v závěru srovnali a body se nakonec dělily.


Reportáž

FOTO: Komárov přišel v závěru o vítězství nad Aritmou

20.05.2024 14:25 Divize A 17

Už to vypadalo, že fotbalisté Komárova ukořistí v domácím prostředí nečekaně všechny tři body proti rozjeté Aritmě. Nakonec se ale body dělily, když hosté srovnali tři minuty před koncem. 


Reportáž

OBRAZEM: Karviná vyloupila Klokany! Obrat nastal po přestávce

17.05.2024 08:55 1. Liga 13

Karviná se v první půli dostala do nepříjemné situace, když Matoušek potrestal Fleišmanovu minelu. Po výměně stran se ale do zápasu hosté obuli s větší vervou a Mikuš s Budínským se postarali o obrat ve skóre. 


Reportáž

FOTO: Ve šlágru kola zařídili bratři Panýrkové výhru Kbely nad Řeporyjemi


Na jaře neporažené Řeporyje na svém hřišti přivítali na jaře rovněž dosud neporažené Kbely. Navíc Kbely mají šňůru neporaženosti mnohem delší a poslední prohra se datuje k podzimu, kdy to byly právě Řeporyje, které dokázaly Kbely porazit výsledkem 2:0.

Před znovu skvělou návštěvou se očekával parádní fotbal a domácí doufali, že sérii Kbel znovu utnou. To se však bohužel po dvou zásazích bratří Panýrků nestalo a Řeporyje poprvé na jaře nepřipsaly ani bod.

Kbely udělaly další důležitý krok do přeboru, kdy pro jeho zajištění, jim stačí v příštím kole porazit druhé Raptors.


Reportáž

FOTO, OHLASEM: Hostivař podlehla Viktorii Štěrboholy a zůstává poslední


Hostivař v utkání vůbec nezačala dobře a první půle jí nevyšla. Po pěti minutách dostala první branku a do poločasu prohrávala 3:0. Po vyloučení jednoho z hostujících hráčů se v druhé půli její výkon dramaticky zlepšil a druhou půlku Hostivař vyhrála 2:1. Bohužel celkově zápas prohrála 4:2, ale předvedla pěkný výkon od kterého by se mohla odrazit do dalších zápasů.

Velké hodnocení si pro náš web připravil trenér Hostivaře Miroslav Hlad.


Reportáž

FOTO: Individuální chyby hráčů Bohnic ve druhém poločase rozhodly o vysoké výhře Kbel


Kbely na svém domácím hřišti před zraky 250 diváků, kteří zápasu dodaly skvělou kulisu smetly Bohnice 6:1.

Zápas prvního s posledním nabídl vyrovnaný první poločas a šance na obou stranách. Kbely šly do kabin s náskokem jediného gólu a Bohnice je ve druhém poločase chtěly potrápit. Bohužel po individuálních chybách dostaly dvě rychlé branky a Kbely si zápas v klidu pohlídaly a dotáhly ho do vítězného konce.


Reportáž

FOTO: Poslední Jílové otočilo zápas s Novou Vsí


Záchrana soutěže se jílovskému celku vzdaluje, v kolonce výher před zápasem s Novou Vsí svítila pouze jedna. Hosté ve vzájemném duelu šli navíc do rychlého vedení, které dalo napovědět, jak se bude utkání nadále vyvíjet. Opak byl ale pravdou, domácí se semkli a zápas proti favorizovanému soupeři otočili ve svůj prospěch!


Reportáž

FOTO: Sokol Kolovraty - SK Střešovice 1911


Kolovraty ztrácely na Střešovice jen pár bodů, a tak se dalo očekávat vyrovnané utkání. První poločas byl bohatý na góly a dá se říci, že se vše podstatné odehrálo právě v prvním dějství. Po rychlé úvodní brance domácího celku následovala střešovická odpověď a po ni další tři góly do kolovratské sítě. Ve druhé půle hosté svůj náskok pojistili a utkání dotáhli do vítězného konce.


Reportáž

FOTO: Slavia obrat dokonat nestihla, v Edenu jen remízovala s Olomoucí

21.04.2024 21:04 1. Liga 22

Slavia měla namále, aby podruhé v řadě neskončila bez bodu. Po bezbrankové první půli totiž pustila Sigmu k dvoubrankovému náskoku. Nejprve udeřil Pokorný po standardce a následně obří minelou poslal do úspěšného úniku Zifčáka Zima. Slavia pak soupeře zmáčkla, zvládla vyrovnat. Jenomže bod je pro ni při dostizích o titul se Spartou málo.


Reportáž

FOTO: Podolí neudrželo poločasové vedení a ve Střešovicích padlo


Střešovice vstoupily do zápasu s Podolím nejlépe, jak jen mohly. Brzké vedení ale domácím nevydrželo a do kabin šlo s úsměvem na tváři Podolí. Úsměv ale hostujícímu celku zhořkl, neboť domácí zápas ve druhém poločase otočili ve svůj prospěch a Slavoj odjížděl po vydařené první půli bez bodu.


Reportáž

FOTO: Kbely si před domácími fanoušky poradily s Meteorem 4:0


V krásné nedělní jarní odpoledni si Kbely připravily pro fanoušky parádní program, který byl k vidění jak před zápasem tak i o poločasové přestávce. Fanoušci dokonce o poločase mohli soutěžit o zajímavé ceny od sponzora utkání restaurace Zastávka U Srubu. Po bezbrankové první půli se ve druhém poločase prosadili bratři Panýrkové a dvě stovky fanoušků viděly 4 branky v síti Meteoru. Kbely znovu udržely čisté konto a na jaře jsou zatím stále stoprocentní.


Reportáž

OBRAZEM: Meteoru se povedlo otočit utkání s favorizovaným Chomutovem

14.04.2024 15:19 Divize B 10

O velké překvapvení se posrali fotbalisté Meteoru. Ti sice po prvním poločase prohrávali s Chomutovem 1:2, nakonec se jim ale povedlo otočit zápas na svoji stranu, když vedoucí tým divize porazili 3:2.  


Reportáž

FOTO: Zápas týmů z top pětky skončil nerozhodně


Lepší výchozí pozici před duelem se Střešovicemi mělo Tempo, ale jeho náskok činil pouhé čtyři body. Jednalo se o vzájemný duel týmů z top pětky soutěže, ve kterém bylo velmi těžké určit favorita. Utkání začlo lépe pro domácí, kteří ale svůj těsný náskok neudrželi a díky brance hostí z poslední desetiminutovky se body dělily.