Stanislava Kaplanová

Reportáž

FOTO: Nýrsko si z Horní Břízy odvezlo cenný bod


Loni se jednalo o remízového krále celé soutěže, když Nýrsko překročilo hranici desíti remíz za sezónu. A dalším zářezem, tentokrát v Horní Bříze, se této metě zase o chlup svěřenci Petra Výtiska přiblížili, když v závěru zápasu srovnávali na konečných 1:1. Horní Bříza po několika výhrách v řadě výsledkově zakolísala. Udělá to něco s psychikou hráčů? To uvidíme v dalších kolech.


Reportáž

OHLASEM: Zápas dvou rozdílných poločasů, ve kterém Bříza vydřela tři body


Hrál se oboustranně dobrý fotbal, kombinační, atraktivní. Jen tedy v podstatě na jednu stranu stranu hřiště. V první půli byli u všeho domácí fotbalisté, kteří se dostali do vedení a od dalších gólů nebylo daleko. Jenže po výměně stran jako by na ně padla tíha druhé strany hřiště, na kterém se předtím nedařilo Lhotě. A právě hosté začali být aktivnější, lepší na hřišti a jen smůla je obrala o nějaký bodový zisk. Jak utkání hodnotí trenéři obou celků?


Reportáž

FOTO: Horní Bříza si doma v klidu zastřílela a Stříbro odjelo opět s prázdnou


Bodová tragédie Baníku pokračuje a ani v Horní Bříze se prozatím předposlední celek soutěže nepostaral o překvapení. Aktuální formou je Stříbro navíc na jaře ze všech týmů nejhorší, což nesvědčí nic dobrého, i když ty nejdůležitější zápasy ještě přijdou.


Reportáž

FOTO: Karetní představení zvládli lépe hráči Horní Břízy


Zruč zaznamenala v prvním jarním kole překvapivý skalp Rapidu, ale v dalším zápase už to žádná sláva nebyla. Naopak výkony Horní Břízy jdou nahoru a tak se dalo čekat, jak by mohl zápas dopadnout.


Reportáž

FOTO: Bříza byla na ručník, přesto svůj výkon zlepšila a nakonec se body dělily


Vejprnice parádním nástupem mohly i brzy rozhodnout o výsledku v zápasu, jenže dvougólový náskok se nepodařilo navýšit, ani udržet a první Petřín se tak vzdálil o čtyři body.


Reportáž

FOTO: Košutka na Horní Břízu nestačila


Papírové predikce se v tomto utkání potvrdily na 100%. Horní Bříza svůj poslední zápas podzimu zvládla a poslední celek soutěže přehrála. Dvakrát se prosadil náhradník Reindl.


Reportáž

FOTO: Rapid vyloupil Horní Břízu. Ta doma sbírá body velmi těžce


Horní Bříza doma ztratila body už s Kaznějovem v pátém kole a navázaly na ně Černice, pro které to tehdy byly první body v soutěži. Jenže jednou následnou domácí výhrou se domácí fotbalisté neoklepali, nad jejich síli byli i radničtí a tentokrát se přidal Rapid. Severoplzeňskému týmu se doma výsledkově nedaří.


Reportáž

FOTO | Horní Bříza vyzrála na Zruč


Horní Bříza vyhrála v 9. kole nad Zručí 2-0. Domácí prodloužili neporazitelnost na pět zápasů v řadě a po zisku tří bodů se posunuli na průběžné páté místo, hosté zůstávají poslední. 


Reportáž

FOTO: Radnice vyloupily Horní Břízu, která selhala v tutovkách


Oba celky v minulém kole ztratily a i proto se chtěly svým fanouškům odvděčit bodovým ziskem. vyhrát mohl ale jen jeden a remíza byla pro oba celky málo. Jak to na hřišti probíhalo?


Reportáž

FOTO: Kraček zazářil hattrickem a Horní Bříza má tři body


Nepomuk měl snový začátek sezóny, od pátého kola už jsou výsledky na houpačce, jako v loňské sezóně. Nepříliš oslnivou statistikou po návratu z divize měla i Horní Bříza, která ale byla v tomto utkání jednoznačně lepším týmem a po zásluze se bodově dotáhla na čelo tabulky.


Reportáž

PŘEKVAPENÍ KOLA: Černice si v nastavení vybojovaly tři body v Horní Bříze


Domácí celek hrál minulou sezónu divizi, kdežto Černice byly rády, že se zachránily. Od začátku nového ročníku navíc nezískaly ani bod a tedy nic jim nehrálo do karet. Ale v Horní Bříze se k hostům přiklonilo štěstí a po brance Fürbachera z první půle a Oncea v sedmiminutovém nastavení, si Černice odvezly první tři body do tabulky a hráči si tak mohli pořádně zařvat v kabině. Za domácí se prosadil pouze Kocourek a když chvíli před koncem dvakrát zazvonilo nad Strejcem břevno v krátkém sledu, asi všem bylo jasné, že smolnější utkání exdivizní celek dlouho neodehrál.