Fanoušci našich TikTok videí si budou muset ještě chvíli počkat, usmívá se Pavel Suda

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 23. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím se stal Pavel Suda, obránce Sokola Lhoty. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Po roce byly tvé nadstandardní schopnosti pochopeny trenérem a nominoval tě do sestavy za několik dobrých výkonů v posledních zápasech. Prý tě i pochválil před ostatními, jaké to bylo?
Musím přiznat, že teď cítím důvěru trenéra. Patřím k těm hráčům, kteří to potřebují. Už někdy od poloviny podzimní části se cítím dobře. V zimě mě na kratší dobu vyřadilo drobné zranění, ale jinak se snažím důvěru trenérů poctivě splácet. Jinak každá pochvala potěší, co si budeme nalhávat.
Na jaře jste byli do posledního zápasu s Holýšovem neporažení. Tentokrát už byly body hodně vzdálené?
Upřímně jsem po zimní přípravě měl rozporuplné představy jak jaro zvládneme. I když je pravda, že s tím se ve Lhotě potýkáme poměrně pravidelně (smích). Jinak jarní část výsledkově dosud nebyla špatná, i když jsme v některých zápasech měli štěstí. Zápase s Holýšovem se nám nepovedl. Všechno bylo připraveno na první jarní utkání ve Lhotě a my jsme to prostě nezvládli. Myslím si, že jsme byli více na míči, ale bohužel nám to dopředu teď nelepí a hosté měli v sestavě produktivního Šperla, což na nás v tomto rozpoložení stačilo. Ani si nepamatuji, kdy jsme s Holýšovem naposledy prohráli.
V tabulce ale zatím setrváváte na čtvrté pozici a před sebou máte náročný květnový program v anglickém stylu, se dvěma dohrávkámi na domácí půdě ale s velmi silnými soupeři. Těšíš se nebo je pocit spíše opačný?
Je pravda, že to bude náročné, ale já patřím k těm, co spíše hrají zápasy než trénují. Myslím si, že v tomhle bude mít spíše problém David Křížek, který je vyloženě tréninkovým typem (smích). Jinak vím, že se jedná o těžké soupeře, ale každý zápas je jiný. Uvidíme, jak bude soupeřům chutnat náš malý plácek ve Lhotě. Každý tam neumí a my tam zvládáme často obrat papírově silnější soupeře.
Program bude: Neděle Radnice venku, středa Nýrsko doma, sobota Nepomuk venku, úterý Tachov doma, pátek Stříbro venku... Kolik bodů z těchto pěti zápasů během 12 dnů Lhota získá?
Program je náročný, soupeři kvalitní. My máme ještě spoustu lidí na marodce, ale věřím, že nám domácí prostředí v těžkých zápasech pomůže a ze zmíněných utkání zvládneme uzmout minimálně 10 bodů. 12 bodů by za mě bylo skvělý.
Před rokem jsme zabrouzdali na TikTok, kam jste s partnerkou dávali kvalitní obsah pro lidi milující kvalitní humor. Případně úryvky z cest. Posunulo se to někam dál, jsou z vás slavné osobnosti, nebo už na to není čas?
TikTok je teď stranou (smích). Doma za to občas schytám nějaký výčitky, přítelkyně říká, že bychom už byli dávno slavní, kdybychom do toho pořádně šli, ale opravdu na to teď není moc čas. Takže fanoušci našich videí si budou muset ještě chvíli počkat. Nápady sice střádáme, ale nedaří se nám je realizovat.
Zmínil jsem, že s partnerkou cestujete. Jaké místo vás nejvíce chytlo za srdce, kam byste se klidně vrátili vícekrát a kam zamíříte příště a jaké místo je pak velký sen?
Snažíme se. Co nás chytilo za srdce? Já mám hrozně rád přírodu, takže minulý rok Madeira byla top, byli jsme taky v New Yorku, to bylo taky skvělý. Musím říct, že jsem toho procestoval poměrně dost, ale z toho posledního mě asi dostala Mallorca, byli jsme tam v době covidu a bylo to skvělý. Jinak já nikdy nedám dopustit na West Coast USA (Californie, Nevada, apod.). Snů hodně, za mě např. Peru, Vietnam, Azory, Norsko, Island, apod.. Přítelkyně by teď chtěla do Thajska. To by se mi samozřejmě taky líbilo, tak uvidíme co se povede.
Nebylo by místo TikToku tedy lepší sepsat nějaké cestovatelské brožurky? "Se Sudem na cestách"?
Tak teď jsi na to kápnul a tím názvem jsi to dokonal, chytlavý (smích). Bylo by to super a bavilo by mě to, jenomže už toho je v dnešní době na sítích tolik, že už by to asi postrádalo smysl. Stejně bych čerpal z již hotových věcí (smích). Takže jedině sepsat zážitky, těch by vydalo taky na hodně brožur.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.