Jaroslav Kubaň: Je znát, když se na zápasy scházíme v relativně stejném složení, takže teď to šlape

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 23. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím se stal útočník TJ Pfeifer Chanovice, Jaroslav Kubaň. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k vítězství v anketě hráč kola! Čekal jste to?
Ano, trochu jsem to čekal. Jakmile jsem byl nominovaný, tak jsem si říkal, že ti blázni se uklikají, abych vyhrál.
Hattrickem proti silným Měcholupům jste si první místo určitě zasloužil. Jak hodnotíte výkon týmu zpětně?
První poločas byl herně lepší než druhý. Každý makal za druhého, jak to šlo. Těsně před poločasem se zranil Šlehy, takže jsme chtěli urvat vítězství pro něj. A povedlo se!
Nyní máte na kontě 22 branek, což vás řadí na druhé místo tabulky střelců. Trenér vás v pozápasovém hodnocení označil za nejlepšího útočníka soutěže. Souhlasíte s ním?
To musí posoudit jiní.
Chanovice chytly v závěru sezóny velkou formu. Se spoluhráči jste vyhráli poslední čtyři utkání, v kterých jste nasázeli hned 15 branek. Čím si to vysvětlujete?
Je to tak. Je znát, když se na zápasy scházíme v relativně stejném složením. Přece jen si na sebe zvyknete lépe. Takže teď to šlape.
Dozvěděl jsem se, že Chelsea je pro vás srdcovka. Tato sezóna je pro Blues velkým zklamáním. Sledujete pravidelně zápasy nebo už jste to vzdal?
Ano, sleduji. Když se to nekreje s našimi zápasy. tak koukám. Letos bída, ale počkejte příští rok!! (směje se)
Na druhou stranu klub z Londýna má krátce nového majitele, jenž se rozhodně nebojí utrácet a do týmu přišla řada nových kvalitních hráčů. Možná je jen otázkou času, než se tým sehraje...
Peníze nejsou všechno, to se teď ukázalo, ale až si to sedne, tak doufám, že to bude válec. Příští rok už do top 4 budeme!
Jak vidíte dohrávku 32. kola Premier League s Manchesterem United?
Snad dostanou šanci mladíci, budou se rvát a třeba vyhrajeme. I když vzhledem k současnému rozpoložení Chelsea tomu moc nevěřím, bohužel.
Nesmí chybět ani otázka od trenéra, který by chtěl vědět, jak je možné, že při hokeji dáváte ještě více gólů než ve fotbale?
Je to jednoduchý. Hokej je rychlejší než fotbal. (směje se) Tímto zdravím kluky z Black Dogs.
Závěrem by mě zajímalo, co rád děláte ve volném čase, pokud zrovna nekopete do balónu?
Rád trávím čas se svou rodinou, jelikož teď máme čerstvé narozeného druhého potomka, tak se snažím být co nejvíce s dětmi a manželkou, ale samozřejmě zajdu i do hospody za klukama na pivo.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.