Obránce Solnice Pavel Nosek: Doufám, že i nadále budu součástí A-týmu Solnice!

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 25. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratulace k výhře, jsi už třetí solnický hráč v řadě, který anketu ovládl. Bude muset něco přispět do klubové kasy?
Moc děkuji. Především jsem, ale rád, že se nám po nevydařeném zápase s Dobruškou opět podařilo najet na vítěznou vlnu. Něco málo budu muset určitě přispět (směje se).
Víš, kdo pro tebe nejvíc hlasoval?
Určitě moje přítelkyně (směje se), příbuzní a kamarádi. Tímto bych jim chtěl moc poděkovat.
Na jaře si téměř v každém zápase součástí základní sestavy, což v Solnici není úplně jednoduché, cítíš u sebe nějaké zlepšení oproti podzimu?
Jednoduché to určitě není, protože máme velmi kvalitní tým, kde je velká konkurence. Snažím se makat na každém tréninku na 100 % a do každého zápasu dávat maximum a jsem rád, že dostávám tolik herního prostoru.
Jako jeden z mála hráčů v týmu si solnickým odchovancem, znamená pro tebe hodně být součástí A-tymu?
Určitě ano, v Solnici jsem začínal a nyní je pro mě skvělým pocitem sledovat, jak se tým našimi společnými silami posouvá výš a neustále zlepšuje. Vidím i na sobě jistý posun, avšak na některých nedostatcích chci určitě zapracovat a doufám, že i nadále to bude v A týmu Solnice.
Máš nějaké fotbalové cíle nebo sny?
Fotbalové sny a cíle už asi úplně nemám, ale chci být hlavně zdravý, podávat dobré výkony, zlepšovat se a pomáhat svému týmu, k co nejlepším výsledkům.
Mimo fotbal si také členem solnického kuželkářského týmu, kde se vám v této sezóně také velmi dařilo. Jak stíháš oba sporty a který u tebe vede?
Snažím se stíhat oba sporty a někdy je velmi náročné jezdit z místa na místo na úkor volného času, ale když se zpětně ohlédnu za svými výsledky, tak to stojí za všechnu tu náročnost. Každopádně větší pozornost věnuji fotbalu.
Řekni nám něco o sobě, jaké je tvoje zaměstnání a co rád děláš, když zrovna nehraješ fotbal?
Momentálně studuji na vysoké škole v Hradci Králové a zároveň ještě učím na dobrušské základní škole. Rád si chodím zacvičit, do sauny nebo zaběhat. A v neposlední řadě rád trávím čas s mojí přítelkyní, která mě velmi podporuje, a tímto bych jí chtěl moc poděkovat.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.