Martin DUŠÁK: Láká mě zkusit I.B třídu. Tým na to určitě máme ....

Hráčem 25. kola OP Českobudějovicka se zcela zaslouženě stal již podruhé v sezóně ofenzivně laděný fotbalista TJ Sokolu Neplachov Jaroslav HRUŠKA. Víkendový zápas na hřišti v Borovanech se mu opravdu vydařil a při vysoké výhře svého týmu 6:1 zatížil konto soupeře 4 brankami. Na další rozhovor s tímto sympatickým borcem se ale můžete těšit zase až někdy do budoucna, protože se tentokrát svého práva k debatování dobrovolně vzdal na úkor jiného svého spoluhráče, kterým v tomto případě za svého zástupce zvolil Martina DUŠÁKA. To je další z ofenzivních akvizic týmu, který momentálně vévodí týmové tabulce střelců s 16 brankami a má tedy ještě o jeden gól více než jeho týmový spoluhráč a střelce posledního kola. I on se v Borovanech 1 gólem prosadil do soupeřovi sítě a v celkové tabulce střelců OP se possunul na dělené 4. místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Hráčem kola se stal sice Tvůj spoluhráč Jarda Hruška, ale protože již tuhle sezónu jeden rozhovor absolvoval, sportovně nabídl další možnost zpovědi někomu jinému z týmu. Co říkáš na jeho gesto? :-)
Gesto je to pěkné, ale za výkon, který předvedl v Borovanech, by si zasloužil rozhovor znovu. Je naprosto bez debat naším nejlepším hráčem. Ne každý dokáže uběhnout půlmaraton a další den odehrát zápas v takové kvalitě... Ta pokuta za rozhovor do kasy jde samozřejmě za ním :-D
I Ty ses v Sestavě kola v průběhu sezóny několikrát objevil a byť sis vítězství neokusil, získal si v jarní části pěkné 2. i 3. místo. Sleduješ tyto ankety a stránky fotbalunas.cz vůbec? :-)
Každá nominace do Sestavy kola vždy potěší. I když jsem si přenesl z hokejové sezóny lehčí zranění, tak mě jarní část soutěže zastihla v dobré formě. Vše se ale odvíjí od toho, jak kvalitně šlape celý tým. Stránky samozřejmě sleduji a baví mě číst články a komentáře ze zápasů.
S jarní formou ses vskutku potkal, na kontě máš již 16 branek, mimochodem o jednu branku více, než Jarda Hruška a společně jste vstřelili více jak polovičku gólů svého týmu v sezóně. Pomýšlíš ještě na atak prvních dvou míst v tabulce střelců a je taková produktivita u Tebe klasikou? :-)
Nechci nic zakřiknout, ale zatím to tam padá :-) Oba těžíme z dobré hry týmu. Vyhrát nejlepšího střelce soutěže by byl bonus, ale určitě na to nemyslím. Na prvním místě pro mě vždy bylo a je, předvést kvalitní výkon a pomoci ke třem bodům. Taková produktivita u mě určitě není klasikou, ale dokázal bych si na to zvyknout. :-)
V Neplachově jsi už takřka domorodec, zažil si podobně úspěšnou sezónu jako je ta letošní od Tvého přestupu že Ševětína? :-)
Takhle úspěšná sezóna v Neplachově určitě nebyla. Tým byl doplněn o tři kvalitní hráče se zkušenostmi z vyšších soutěží a hned je to znát. Tréňa tomu dal v tréninku kvalitu a směr. Na nás je převést to do zápasu a ukázat výkon hodný OP. Do Neplachova jsem ,,utekl´´ právě kvůli partě, která je tady neskutečná. :-)
Když už se vám sezóna takhle náramně vydařila a jaro především, byli by jste vy hráči a další členové týmu pro postup do I.B třídy, pokud by se ta možnost naskytla? :-)
Nemůžu mluvit za hráče a bafuňáře, ale já říkám 100% ANO. Láká mě zkusit I.B třídu. Tým na to určitě máme a také by bylo fajn si po dost letech zahrát derby proti Bukovsku.
Když je řeč o Bukovsku, čeká vás tam v azylu poslední zápas proti Zlivi, kde se pravděpodobně bude rozhodovat o možném postupovém místě... Proběhla nebo se chystá nějaká speciální příprava na tenhle těžký a jistě důležitý zápas sezóny?
Jsme rádi, že můžeme dát azylu sbohem a těšíme se na nadstandardní areál u nás. Nic speciálního určitě neprobíhá. Jdeme zápas od zápasu a je jedno, jestli přijede Zliv nebo někdo jiný... Více prozrazovat nebudu :-) Jak se říká: ,, Co se řekne a stane v kabině, tam taky zůstane ”.
V čem spočívá neplachovské jarní kouzlo, že jste ve většině případů své soupeře dokázali kolikrát o třídu přehrát? :-)
Myslím, že v tréninkové mentalitě. Scházíme se i teď ke konci sezóny ve velkém počtu, kdy už většina týmů netrénuje.
Věnuješ se i jiným sportovním aktivitám nebo máš nějaký stejně velký koníček, jakým je jistojistě fotbal?
Sportem číslo jedna je pro mě hokej. Tomu se věnuji od svých 5 let a je to srdcová záležitost :-) Fotbalem vyplňuji letní přípravu na hokejovou sezónu, udržuji kondici a také postavu do plavek :-D :-D Rád si zahraji in-line, chodím do posilovny a provozuji návštěvy pohostinství :-D
Ty jsi rozený útočník nebo ses na tenhle post postupně propracoval? Kupříkladu Jarda Hruška nám tehdy prozradil, že ofenzivní hráč se z něj stal až u vás v Neplachově, ale do té doby měl v Lokádě spíš defenzivní povinnosti :-)
Útočník se ze mě stal až v Neplachově. V Ševětíně jsem nastupoval většinou do středu nebo na kraj zálohy. Po příchodu tréni k nám jsem zakotvil na hrotu a tento post mi sedí nejvíc... Co se týká Jardy, tak si musí na Lokádě drbat hlavy, protože takovýhle fyzický fond nemá nikdo minimálně do kraje a byla kravina mu dávat defenzivní povinnosti. Jsem rád, že s takovým hráčem můžu nastupovat v jednom týmu.
Vybaví se Ti konkrétní zápas, kde se Ti opravdu herně a střelecky dařilo? Jaké je Tvé gólové maximum v jednom zápase v mužské kategorii?
Nejpovedenější zápasy mám asi dva a nemusím tolik lovit v paměti. První na podzim proti Římovu, kdy jsem dal 4 góly. Druhý zápas na půdě Úsilného, kdy jsem po zranění nastoupil v 70. minutě a za 11 minut na hřišti jsem vstřelil hattrick.
To i my a jistě také čtenáři pamatují :-) A co gólové oslavy, projevuješ se nějak specificky? Případně u vás v týmu je někdo takový? ;-)
To rád slyším :-) Žádné oslavy určitě nemám. Jen každý vstřelený gól věnuji pradědovi a prababičce tam nahoru :-) Jak v hokeji, tak ve fotbale. U nás v týmu nikdo nějak specificky góly neoslavuje :-)
Po sezóně se bude tvořit Sestava roku a mě by zajímalo, kdyby si měl jen čistě teoreticky vybrat jednoho zástupce od vás z týmu do nominace, kdo by to případně byl a proč? Samozřejmě můžeš vybrat i sám sebe, nějakou samolibost v tom nehledej :-)
Takovej já nejsem, abych zvolil sám sebe. Od nás z týmu bych vybral našeho stopera Honzu Lánika. Jeden z nejlepších stoperů v OP. Zásobuje útočníky dlouhými a přesnými nákopy. Hraje bez chyb a vzadu se dá na něj spolehnout.
Dobře, díky :-) No a protože se rozhovor nachýlil ke svému konci, dostáváš prostor, jako každý účastník, že můžeš touhle formou komukoli cokoli vzkázat :-) Tak prosím, pokud chceš tuhle příležitost využít ;-)
Chci jen poděkovat za příjemný rozhovor a popřát hodně sledujících stránkám fotbalunas.cz... DYCKYSOKOL
Také moc děkuji za Tvůj čas a ať se daří nejen na zeleném pažitu, ale i na ledové ploše :-)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.