K fotbalu mě přivedli starší kamarádi, říká Marek Hrůza

Vítězem hlasovací soutěže Hráč kola se stal Marek Hrůza z Hrotovic, který přispěl svým dobrým výkonem k výhře svého týmu nad Okříšky B. Nyní si s vítězným hráčem přečtěte celý rozhovor 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Marku, gratuluji ti k vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl zápas z tvého pohledu?
Děkuji. Zápas jsme měli, dle mého názoru, celou dobu pod kontrolou. V první půli, i kvůli větru, naše převaha nebyla ještě tak výrazná, neproměnili jsme dvě šance a nastřelili břevno. Po hrubce domácího gólmana hned v úvodu druhého poločasu jsme se ujali vedení a následně jsme již herně dominovali.
Jak jsi byl spokojený se svým výkonem ?
Vzhledem k mým nedávným čtyřicátinám, jsem rád, když se mi podaří odehrát zápas tak, aniž by mě nějaké menší či větší zranění omezovalo v pohybu. Tentokrát mě trápila achilovka, takže jsem se v pozici levého beka soustředil na naše čisté konto a kvalitní rozehrávku, což se myslím podařilo. Vždy to může lepší, ale se svým výkonem jsem spokojen.
Nyní vás čeká zápas s Čáslavicemi. Co od zápasu očekáváš a jaký výsledek vás uspokojí ?
K jistotě postupu je třeba získat ve zbývajících dvou kolech minimálně jeden bod. Díky domácímu prostředí věřím jedině ve vítězství a následně se těším na velké postupové oslavy s našimi vynikajícími fanoušky. Nastoupíme jako vždy s pokorou, ale uspokojí mě jedině výhra a postup, o který jsme se i kvůli Covidu snažili opravdu dlouho.
Kdo tě k fotbalu dovedl? A kde všude jsi působil?
V druhé třídě mě k fotbalu přivedli starší kamarádi, kdy mě z důvodu malého počtu hráčů vzali přímo hned na mistrovské utkání. Pamatuji si, že v té době byla pouze jedna přípravka a hrálo se na celé hřiště (úsměv). V mladších i starších žácích jsem působil také v Hrotovicích, za dorost ve Zbrojovce Brno a za muže jsem hrál 5 roků Divizi za HFK Třebíč. Po krátkých angažmá v Náměšti nad Oslavou a v Rakousku jsem se vrátil Hrotovic, kde působím s futsalovými přestávkami dodnes už téměř dalších 15 let. Od pětadvaceti jsem se začal věnovat i futsalu, téměř 10 roků jsem strávil v II. lize či divizi a následně působil i v nižších soutěžích.
Máš oblíbeného fotbalistu?
Zidane, Poborský, Iniesta, Marcello.
Kterému fotbalovému klubu fandíš?
Real Madrid, Zbrojovka Brno, Sokol Hrotovice.
Jaké máš koníčky?
Kromě fotbalu, rodiny a manželky se věnuji Futsalu, Racketlonu (stolní tenis, badminton, squash a tenis) a párkrát do roka míčovému Sedmiboji.
Který filmový žánr vyhledáváš?
Rád se podívám na jakýkoliv žánr, když je film kvalitní, od komedie přes sci-fi až po historické.
Tvoje oblíbené jídlo a pití?
jídlu mám nejraději bramborák a k pití můžu jakoukoliv tekutinu, ale musí to být s mírou (smích).

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.