Už dva roky čekám až dozraju do staré gardy. Teď přišel ten správný čas, usmívá se Ondřej Kotrnoch

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 19. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím se stal záložník TJ Sokola Lhoty, Ondřej Kotrnoch. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Ondro, gratuluji, po nějaké době jsi se opět dostal "na výsluní" našeho webu. Jsi rád?
Dlouhou dobu jsem nebyl v sestavě kola a docela mi to bavilo. Bohužel teď to padlo na mě, ale co mám dělat? Mám radost, když v sestavě kole jsou spoluhráči, protože to je příjemný příspěvek na dokopnou.
Se Staňkovem jsi vstřelil dva góly, stejně jako v jarní části. Jaký ale byl podle tebe odvetný zápas? Těžší než předtím?
Zápas to byl velice o obtížný. Hráli jsme konečně na trávě, ale terén byl těžký.. Byl to velice náročný zápas, který jsme vyhráli ze štěstím. Fotbal se moc nehrál. Bylo to bojovné utkání a na konci jsme byli šťastnější.
Celek ze Staňkova má zatím jen dva body. Jsou již tzv. odepsaní nebo věříš, že ještě někoho potrápí a budou se radovat i více než jednou ze třech bodů?
Staňkov má sice jenom 2 body, ale věřím, že ještě něco uhrají. V soutěži bylo a bude plno překvapení.
Tabulka je jinak celkem zajímavá, vlastně od 6. místa se hraje o záchranu. Zejména se musí brát ohled na počet padajících celků z divize, kde je namočeno hodně plzeňských celků. Máš nějakou vizi, jak by to mohlo dopadnout?
Tabulka je velice vyrovnaná a jsem rád, že Lhota je nahoře a nebudem mít starosti ze záchranou. Jak to dopadne? To vůbec nedokážu říci a odhadnout. Bude to boj až do konce soutěže.
Máte jeden z průměrově starších týmů v soutěži. Míchá vám trenérské duo něco do pití, abyste vydrželi běhat dle jejich představ?
Hodně kluků je věkově za zenitem, ale pořád to tak nějak stačí (usmívá se). Na každém tréninku a zápase máme připravené pití, ale co do toho dávají, to vůbec netuším (směje se). Pořád nám to tak nějak jde a nějaký body uhrajeme.
Na jaře jste neporaženi, teď hostíte Nýrsko... Jaký bude výsledek zápasu a kdo se prosadí?
Zápas s Nýrskem je odložený. Když bych měl ale odpovědět na otázku, tak to bude velice těžké a bojovné utkání. Očekávám vybojované 3 body. Kdo se prosadí? David Křížek, přes něj hrajeme všechny útočný akce, buď dá gol a nebo přihraje (směje se).
Už jsi ve Lhotě, jestli dobře počítám, jedenáctým rokem. Navíc ti zbývá, pokud se nepletu, půl sezóny do staré gardy. Dříve jsi avizoval, že pak už Áčko necháš na mladších. Jak to vidíš dnes?
Ve Lhotě jsem už hrozně dlouho a s pár klukama to táhneme od začátku. Už asi 2 roky čekám, až dozraju do gardy. Teď nadešel ten čas a čekám na pozvánku do staré gardy. Trenér nás pečlivě sleduje a doufám, že výkonem ho přesvědčím, abych se mohl posunout. Nicméně nás je tam daleko více, co si zaslouží hrát výš (směje se). Takže garda ve Lhotě nebude úplně nejhorší!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.