SESTAVA KOLA - 3.kolo Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 06.09.2015

0

I ve třetím kole jsme vybrali ideální sestavu ze všech hráčů, kteří zasáhli do bojů minulý víkend v OP. Obránci tentokrát předčili útočníky a zvolení právě obranné čtyřky nebylo lehkým úkolem. O Hráči kola rozhodnete vy svými hlasy, tak neváhejte a klikejte na svého favorita na stránce níže!

Brankářský post obsadil mladý Jíša hájící barvy Hluboké. V zápase s Boršovem udržel čisté konto a zejména při hlavičce Šefčíka vytáhl bravurní zákrok. Velkou konkurenci měl ve Vonešovi, který zachytal taktéž skvěle.

Dalším mladíkem v sestavě je Tomáš Vajo, který držel na uzdě srubeckého Janouška, který se i jeho zásluhou neprosadil. Ve stejném utkání hrál bezchybně i stoper na druhé straně, Tomáš Kroupa ze Srubce. Skvělá defenziva Srubce stojí také za vynikajícím vstupem do soutěže tohoto týmu. Kvalitní výkon předvedl Václav Babka z Borku, ačkoliv prohře svého týmu nazbránil. Poslední do party obránců je Filip Červený. Vstřelil nádhernou branku a celé utkání hrál bezchybně a stačil ještě podporovat útok. 

V záloze se prosadil Pavel Kamiš, který vsítil rozhodující gól při premiérové výhře Lokotky B v sezóně. Temelínský Havlíček jednu branku dal, další připravil a byl tak nedílnou součástí vítězné sestavy, která smetla rezervní tým Jankova. Motorem záložní řady Mladého je již poměrně zkušený Šafrata. Pouhý poločas stačil, aby se do ideální jedenáctky kola, dostal novoveský Bohumír Češka. Od jeho příchodu na trávník se obraz hry změnil o sto procent a gólem pomohl k obratu svého týmu. 

V útoku řádili Matin Dušák z Neplachova a Slavomír Vařák z Temelína. První jmenovaný zařídil tři body svým hattrickem proti rezervě Rudolfova. Vařák se pak dvěma góly posunul do čela tabulky střelců OP.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 07.09.2015 12:00 do 09.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.