SESTAVA KOLA - 9.kolo Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 18.10.2015

0

Další ofenzivní show nabídlo 9. kolo Okresního přeboru. Všechny týmy vstřelily minimálně jednu branku a proto se není co divit, že by sestavu kola klidně ovládli pouze útočníci. Však například v brance není čistokrevný brankář, ale hráč z pole. Okresní přebor baví a vy určitě hlasujte pro hráče, kteří se o tuto zábavu nejvíce starají!

Jak bylo již naznačeno v úvodu. Jako brankář je nominovaný jindy obránce Srubce Jiří Korotvička. Za svoji odvahu a vychytanou výhru proti Mladému si to určitě zaslouží! 

 

V obraně si skvěle vedl jeho spoluhráč Radim Hálek. Vysoký obránce má již něco za sebou a svoje kvality potvrdil proti nejlepšímu útoku v soutěži. Filip Černý se předvedl dobrým výkonem v Hrdějovicích, kde konečně pomohl prolomit sérii špatných výsledků Jankova. I Vojtěch Materna předvedl svůj standard a ještě se podílel na jediné brance Mladého. 

 

V záloze ze sebe vydal maximum Kantor, který přispěl velkou měrou k překvapivé výhře Borku v Nové Vsi. Ačkoliv Mužík spoustu šancí neproměnil, bylo znát, že je hráčem A týmu. Co má společného Michal Pícha a Neymar? Oba o víkendu vstřelili čtyři branky svého týmu. Ve velké formě hraje poslední utkání krajní záložník Pfleger, který je po zásluze nominovaný. V každém utkání posílá spoustu centrů do vápna i sám zakončuje.   

 

Snajpři v OP se opět předvedli. Janoušek dal oba góly Srubce a je jeho třetím hráčem nominovaným v sestavě kola - naprosto oprávněně! Lukáš Valenta nastřílel hattrick zdecimovanému Temelínu. Petr Váňa, obvykle nastupující za A tým, dal góly dva a notnou měrou přispěl ke třem bodům svého týmu. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 19.10.2015 12:00 do 21.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.