SESTAVA KOLA - 13.kolo Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 31.10.2015

0

Ve třináctém kole Okresního přeboru jsme zvolili rozestavění 3-4-3. Nejvíce na sebe upoutal hattrickem Zdeněk Kalina ze Svratky.

V posledním kole Okresního přeboru se nejvíce blýskl hattrickem Zdeněk Kalina, který vystřílel Svratce vítězství v Dolní Rožínce 4:1. Dva góly Petra Bureše z Rozsoch nasměrovaly jeho tým, který hrál padesát minut v oslabení k výhře 3:0 nad Osovou Bítýškou. Poslední z trojice útočníků Filip Trnka z Křižanova zlomil úvodní brankou v zápase odpor nováčka soutěže z Víru a ve druhém poločase jeho tým navýšil vedení až na konečných 4:0. Ze záložníků musíme vyzvednout výkon Petra Jaroše z Bohdalova, který vstřelil vítěznou branku na půdě dalšího nováčka soutěže Věchnova. David Odehnal z Počítek zase svojí brankou na 5:0 dorazil rezervu Nové Vsi a uzavřel podzimní spanilou jízdu Počítek, která se zastavila na čtyřech vítězných zápasech po sobě. Dominika Havlíka jsme museli posunout z útočné vozby do záložní, protože si také nominaci zasloužil gólem a výkonem proti Nedvědici, kterou Kladiváři roznesli vysoko 5:1. Do obranné formace se vešli dva střelci pokutových kopů. Michal Hájek z Bobrové vyrovnal proměněnou penaltou na 2:2 v zápase s Bory. František Kotík z Hamrů zvyšoval v zápase s Nedvědicí na 3:0. Do branky jsme nakonec nominovali Davida Starého z Věchnova, který dělal co mohl, ale svými výbornými zákroky prohře s Bohdalovem 1:3 nezabránil. Dejte svůj hlas a vyberte hráče kola i z dalších nominovaných. Můžete hlasovat až do středečního poledne. S vítězným hráčem kola si přečtete v pátek rozhovor. 25.11 budete moci navíc hlasovat o sestavě podzimu, ze které bude po hlasování určen i hráč podzimu  Okresního přeboru!!!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 02.11.2015 12:00 do 04.11.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.