SESTAVA KOLA - 14.kolo Středočeský | Nymburk | IV. třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 26.03.2016

0

Tohle je pro vás jedinečná možnost, jak sami zvolit nejlepšího hráče jednotlivého kola IV. třídy, skupiny B. Webové stránky www.fotbalunas.cz na základě rozhovorů s činovníky klubu vybral těchto 11 hráčů a vy máte možnost od pondělního poledne až do středečního poledne hlasovat, kdo z nich je ten nejlepší. Podívejte se, kdo byl nominován tento týden.

První jarní kolo opět přineslo skvělé výkony brankářů, ale nominovat jsme mohli pouze jednoho. Zvolili jsme Aleše Reicha z Křince, který dokázal udržet čisté konto na půdě Dlouhopolska, jeho tým si nakonec odvezl výhru 2:0.

 

Do obranné trojice jsme zařadili Václava Jouzu z Křince, který skvěle plnil své obranné povinnosti, jeho tým udržel čisté konto a odvezl si tři body z horké půdy Dlouhopolska. Dále pak Radka Stránského z béčka Hrubého Jeseníka, který pomohl svému týmu udržet čisté konto proti béčku Strak, jeho tým nakonec vyhrál 2:0. Jako třetího jsme nominovali Tomáše Líbala z Vestce, který dirigoval obranou hru svého týmu, navíc dokázal vstřelit jednu branku, jeho tým vyhrál přesvědčivě 7:0.

 

Do čtyřčlenné zálohy jsme zařadili Radka Černého z béčka Běrunic, který se neúnavně snažil dotáhnout svůj tým k zisku třech bodů proti týmu Chleb, utkání však nakonec skončilo remízou 1:1.  Dále pak Jana Bednáře z Žitovlic, který se brankou podílel na vítězství nad Košíkem 3:2. Třetím je Marek Červák ze Chleb, který ve svém prvním utkání v novém klubu si připsal první branku a pomohl tak svému týmu k remíze na hřišti Běrunic B 1:1. Jako čtvrtého záložníka jsme vybrali Jana Řandu ze Mcel. Středový záložník předvedl skvělý výkon a pomohl svému týmu k vítězství 4:1 na hřišti Vrbice.

 

Do útoku jsme tentokrát nominovali 3 hráče. Prvním je Jiří Jeník z Vestce, který dokázal vstřelit dvě branky v utkání proti Netřebicím, jeho tým vyhrál 7:0.  Jako druhý útočník byl nominován Martin Hojsák ze Mcel, který dokázal jako jediný hráč 14. kola zaznamenat hattrick, lídr tabulky tak vyhrál na hřišti Vrbice 4:1. Jako třetího jsme nominovali útočníka Marka Šiftu z béčka Hrubého Jeseníka, který svůj skvělý výkon korunoval vstřelenou brankou a pomohl svému týmu k vítězství proti béčku Strak. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 28.03.2016 12:00 do 30.03.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.