SESTAVA KOLA - 23.kolo Středočeský | Nymburk | IV. třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 28.05.2016

0

Tohle je pro vás jedinečná možnost, jak sami zvolit nejlepšího hráče jednotlivého kola IV. třídy, skupiny B. Webové stránky www.fotbalunas.cz na základě rozhovorů s činovníky klubu vybral těchto 11 hráčů a vy máte možnost od pondělního poledne až do středečního poledne hlasovat, kdo z nich je ten nejlepší. Podívejte se, kdo byl nominován tento týden.

 

Na post brankáře jsme zvolili Aleše Reicha z Křince, který dokázal udržet čisté konto a výrazně pomohl svému týmu porazit lídra tabulky Mcely 4:0.

 

Do obranné čtveřice jsme zařadili Zdeňka Němce z Vestce, který podal skvělý výkon na pozici předstopera, dokonce dokázal vstřelit branku z 30 metrů, jeho tým vyhrál v Záhornicích 4:1. Dále pak Václava Bareše z Dlouhopolska, který nedovolil hostujícím útočníkům vstřelit branku v zápase s Netřebicema, kdy jeho tým vyhrál 4:0. Jako třetího jsme nominovali Václava Jouzu z Křince, který na pozici stopera nedovolil hostům vstřelit žádnou branku, navíc on sám dokázal skórovat po krásném přímém kopu, Křinec porazil Mcely 4:0. Posledním nominovaným je Michal Stryja z Vrbice, který skvěle dirigoval obranné řady svého týmu a díky němu jeho tým porazil Straky B 4:1. 

 

Do čtyřčlenné zálohy jsme zařadili Daniela Puldu z béčka Hrubého Jeseníka, který dokázal vstřelit vítěznou branku svého týmu, Hrubý Jeseník B si odvezl tři body z Běrunic B. Jako druhého jsme nominovali Tomáše Líbala z Vestce, který na pozici středního záložníka podal solidní výkon, který navíc ozdobil vstřelenou brankou, Vestec se radoval po výhře v Záhornicích 4:1. Třetím nominovaným je Matěj Žmolil z Křince, který podal excelentní výkon na pozici středního záložníka a pro své spoluhráče připravoval střelecké příležitosti, jeho tým dokázal porazit Mcely 4:0.  Čtvrtým nominovaným je David Knap ze Žitovlic, který dokázal vstřelit jednu branku svého týmu, Žitovlice se radovaly po výhře 3:1 ve Chlebích.  

 

Do útoku jsme nominovali 2 hráče. Prvním je Jakub Sisák z Dlouhopolska, který dokázal vstřelit dvě branky a výrazně svému týmu pomohl k vítězství 4:0 nad Netřebicema. Jako druhý útočník byl nominován Petr Herčík z Vrbice, který vstřelil první a poslední branku svého týmu a i díky němu Vrbice porazila doma Straky B 4:1. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 30.05.2016 22:45 do 01.06.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.