SESTAVA KOLA - 26.kolo Středočeský | Nymburk | IV. třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 18.06.2016

0

Tohle je pro vás jedinečná možnost, jak sami zvolit nejlepšího hráče jednotlivého kola IV. třídy, skupiny B. Webové stránky www.fotbalunas.cz na základě rozhovorů s činovníky klubu vybral těchto 11 hráčů a vy máte možnost od pondělního poledne až do středečního poledne hlasovat, kdo z nich je ten nejlepší. Podívejte se, kdo byl nominován tento týden.

Na post brankáře byl velmi obtížný výběr, jelikož hned několik brankářů předvedlo skvělý výkon. My jsme však zvolili Aleše Reiche z Křince, který dokázal udržet čisté konto v nejdůležitějším zápase sezóny, Křinec vyhrál 3:0 nad Žitovlicema a zajistil si právo startovat v příštím ročníku III. třídy. 

Do obranné čtveřice jsme zařadili Martina Hůlku ze Chleb, který předvedl solidní výkon na pozici stopera, Chleby dokázaly rozstřílet tým Záhornic 12:1. Dále pak Jaroslava Marečka ze Mcel, který svůj skvělý výkon korunoval jedinou brankou utkání, díky jeho trefě Mcely zvítězily 1:0 nad Dlouhopolskem a postoupili do III. třídy. Jako třetího jsme nominovali Jiřího Kulhánka ze Mcel, který na pozici stopera dirigoval obrannou hru svého týmu, nedovolil soupeři vstřelit žádnou branku, Mcely vyhrály 1:0 nad Dlouhopolskem. Posledním nominovaným je Martin Melišík z Netřebic, který podal spolehlivý výkon v obranných řadách svého týmu a zasloužil se i o to, že jeho tým porazil doma Běrunice B 4:1.

 

Do tříčlenné zálohy jsme zařadili Krištofa Šatného ze Chleb, který byl neúnavným motorem svého týmu, dokázal vstřelit dvě branky a dalších pět dokázal připravit pro své spoluhráče, Chleby porazily Záhornice 12:1. Jako druhého jsme nominovali Petra Kubáně z Netřebic, který dokázal vstřelit dvě branky, a i díky jemu jeho tým vyhrál 4:1 nad Běrunicema B.  Třetím nominovaným je Marek Pýcha z béčka Strak, který dokázal vstřelit hattrick a pomohl svému týmu k výhře 6:0 nad Vestcem.

 

Do útoku jsme nominovali 3 hráče. Prvním je Pavel Chvojka z Křince, který podal vydařený výkon ve šlágru kola s Žitovlicema, dokázal vstřelit dvě branky a Křinec se tak radoval z výhry 3:0. Jako druhý útočník byl nominován Tomáš Rais z béčka Hrubého Jeseníka, který byl u všeho podstatného, dokázal se i střelecky prosadit, jeho tým doma porazil Košík 3:1. Třetím nominovaným je Michal Váša z béčka Strak, podal solidní výkon v útoku, dokázal vstřelit dvě branky a jeho tým dokázal porazit Vestec 6:0. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 21.06.2016 20:00 do 23.06.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.