SESTAVA KOLA - 4.kolo Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019

Datum kola: 02.09.2018

0

4. kolo OP Českobudějovicka bylo tento víkend ochuzeno o jeden zápas LOKO B - Horní Stropnice, který byl odložený na náhradní termín 12.9. kvůli nezpůsobilému terénu a tudíž se hráči těchto týmů bohužel nezůčastní nominace do Sestavy kola. Nabídka fotbalistů, kteří tento víkend byli na hřištích velkým přínosem pro své týmy, je přesto bohatá. Můžete se tedy pustit do hlasování pro svého favorita...

Brankářem víkendu se po zásluze stal zkušený hráč týmu TJ Sokol Římov Michal BAUER (39), jenž se tuhle sezónu v brance objevil poprvé a hned svým skvělým výkonem pomohl svému týmu porazit mužstvo Olešník B/Temelín.

 

Obrannou řadu nám zaplnila tři jména. Prvním v nominaci do Sestavy kola je i zde zkušený matador Tomáš HÁLA (43) z týmu TJ Sokol Žabovřesky, jenž pomohl svým spoluhráčům a nováčkovi soutěže udržet i po třech odehraných zápasech neporazitelnost proti těžkému soupeři z Hluboké B. Další zkušenost v obranných řadách přinesla v podobě Karla VOJČI (42) přínos jednoho bodu pro tým SK Zliv v zápase s mužstvem TJ Slavoj Srubec. Ze stejného zápasu, ale opačného pólu hřiště si nominaci vysloužil obránce Radim HÁLEK (32) z týmu TJ Slavoj Srubec.

 

Víkendové kolo byli nejvíce na hřištích vidět hráči v záložních řadách. Někteří plnili své povinnosti maximálně z pohledu bojovnosti, jiní vytvářeli svým spoluhráčům spousty gólových příležitostí a někteří i skórovali. Jedním ze střelců kola je mladičký Filip PEIGER (17), který svému týmu z Rudolfova B dvěma góly v posledních 5 minutách zápasu pomohl srovnat zdánlivě ztracený boj s mužstvem Trhových Svin. Dalším střelcem a v sestavě podruhé v řadě se objevuje záložník rezervy Hluboké Lukáš ADAM (29), ale ani jeho gól nepomohl k vítězství na hřišti Žabovřesk. Dále je ve středové řadě dvakrát zastoupeno mužstvo Jankova B, kdy svými bezchybnými výkony a hlavně rozehrami až do gólových zakončení, dotáhli tým k vítězství Daniel KOČER (19) a Petr MAXA (36) v zápase proti Borovanům. V neposlední řadě tady máme i zastoupení z týmu TJ Sokol Neplachov, jenž si zastřílel na hřišti v Úsilné a velkou měrou svými asistencemi i jednou gólovou radostí přispěl Jaroslav HRUŠKA (21).

 

No a nyní ofenzivní síla pro Sestavu kola. Zde se nám objevuje a nesmí po tomto víkendovém kole chybět další hráč z mužstva TJ Sokol Neplachov Martin DUŠÁK (26). Ten k vysoké výhře svého týmu přispěl málokdy vídaným počinem, když během 11 minut hry zkompletoval hattrick. Druhý do páru je nemálo zkušený Filip KUKAČKA (37), který gólem v 90. minutě zápasu rozhodl o vítězství svého týmu TJ Sokol Římov nad soupeři z Olešníku B/Temelínu.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 03.09.2018 17:10 do 05.09.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.