SESTAVA KOLA - 20.kolo Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019

Datum kola: 05.05.2019

0

20. kolo OP nepřineslo příliš velký ofenzivní koncert a k vidění nebylo žádné jednoznačné vítězství ba naopak, obrany v čele se svými brankáři předčily ofenzivní hráče. Ve třech duelech se z vítězství radovali domácí hráči a stejně tomu tak bylo i v případě třech hostujících týmů. V domácím prostředí uspěly mužstva Římov, Rudolfov "B" a Žabovřesky. Jako hostující týmy si všechny body ovezly ze hřišť svých soupeřů Olešník "B"/Temelín, Trhové Sviny "B" a Borovany. Celé kolo, ve kterém padlo nezvykle málo branek, podtrhl bezbrankový nerozhodný výsledek mezi týmy Jankova "B" - Neplachovem.

Podruhé na jaře se do Sestavy kola probojoval svým výkonem mezi třemi tyčemi brankář TJ Sokol Neplachova Štěpán BICEK (40). V letošní sezóně se mu podařilo udržet již po čtvrté čisté konto a tímto příspěvkem se zasloužil o bezbrankový remízový stav na hřišti ve formě hrající rezervy Jankova.

 

Z domácího týmu by si nominaci také zasloužila brankářská jednička, ale protože je v Sestavě kola pro tento post volné pouze jedno místo, vybrali jsme člena obranných řad SK Jankova "B" Jana HONNERA (27). Stoper týmu spolu se svým parťákem Martinem Řezníčkem velel v zápase bezchybné obraně a ještě stihl být i jedním z nejnebezpečnějších hráčů v ofenzivě pro svůj tým. Z týmu mladíků SK Rudolfova "B" se do sestavy díky jedné asistenci a vstřelené brance v zápase proti Srubci dostal Václav DVOŘÁK (20). Posledním obráncem v nominaci, který byl v tomto kole největší oporou svému týmu při plném bodovém zisku na hřišti Lokomotivy ČB "B" je zkušený hráč oblékající dres mužstva FK Calofrig Borovany Petr LANGER (37).

 

Za tým TJ Calofrig Borovany nastoupil v záloze také Radek CHRÁSTKA (26), který byl naopak zase velmi platný v ofenzivě pro svůj tým, když se na dvou vstřelených brankách při výhře 2:1 podílem jednou přihrávkou a druhý gól sám vstřelil. Za tým TJ Sokol Římov jsou nominováni také dva zkušení zástupci a to Jiří MARTIŠ (39) a Filip KUKAČKA (38). K výhře nad silným týmem ze Zlivi oba přispěli jednou vstřelenou brankou a druhý jmenovaný F. Kukačka svému spoluhráči navíc v závěru zápasu gól připravil. Za tým TJ Spartak Trhové Sviny "B", který se díky jarním výsledkům vyšvihl již na 2. místo tabulky a v tomto kole zvítězil na hřišti rezervy Hluboké, se do nominace dostal Jakub KOSTOHRYZ (20), jenž vtřelil druhou a zároveň vítěznou branku zápasu.

 

V útoku se objevuje hráč z oddílu TJ Sokol Žabovřesky Josef PILNÝ (30), který se dvěma přesnými zásahy zasloužil o důležitou výhru nad soupeřem z Horní Stropnice. Dalším dvoubrankovým střelcem na góly neúrodného kola je Josef PÍCHA (41) z týmu FK Olešník "B"/Temelín, jenž svými brankami otočil stav skóre na hřišti Úsilného a dovedl své mužstvo k vítězství a tak i k udržení průběžného prvenství v tabulce. Zkušené střelce doplňuje mladý sniper v dresu SK Rudolfova "B" a také třetí víkend za sebou v nominaci!! Jaroslav MACHOVEC (21). Proti soupeři ze Srubce vstřelil dvě branky a potvrdil tak formu z posledních zápasů, když se mu podařilo ve 3 zápasech vstřelit 7 branek a zdárně tak dále atakuje čelo tabulky střelců OP.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 06.05.2019 20:24 do 08.05.2019 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.