SESTAVA KOLA - 2.kolo Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2021-2022

Datum kola: 22.08.2021

0

Máme za sebou 2.kolo Okresního přeboru a nyní Vám přinášíme ty nejlepší výkony jednotlivých hráčů o uplynulém víkendu. Hlasujte pro svého favorita zde! 

Škaroupka Martin - Po absenci v minulém kole se vrátil do sestavy ve velkém stylu, kdy se v zápase s Dobrou Vodou stal hvězdou zápasu, když svými skvělými zákroky likvidoval jednu střelu za druhou.

 

V tomto kole se žádnému týmu nepodařilo udržet čisté kolo, ale i tak předváděli obránci povedené výkony. Patrik Kossl vsítil vyrovnávací branku rezervy Hluboké. Mladý obránce Lukáš Bláha podal výborný výkon proti Novým Hradům, kdy si odbránil svoje a ještě neúnavně podporoval útoky svého týmu. Posledním členem obranné řady je zkušený Pavel Crkva, který podal jistý výkon a pomohl svému týmu k vítezství. 

 

Pavel Kalina ve svých 52 letech neúnavně řídil střed zálohy Srubce a nahrál na 2 góly. Ve stejném zápase se předvedl i Martin Huttner, který vstřelil 2 branky. Ve šlágru kola se zápas povedl Davidu Hájkovi, který podal skvělý výkon a vstřelil vítěznou branku. V sestavě kola nechybí ani další dvougólový střelec Petr Žáček z Římova. David Keřka z Rudolfova odehrál dobré utkání proti Novým Hradům, ve kterém vsítil vítěznou branku.

 

Bujnovský David se blízkl jediným hattrickem víkendu a svými góly přispěl k demolici Úsilného. Posledním hráčem v sestavě kola je Michal Martin z Borku, který předváděl neúnavný výkon a vstřelil důležitou branku, kterou srovnal krok se Zliví. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 24.08.2021 09:07 do 25.08.2021 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.