SESTAVA KOLA - 7.kolo Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2021-2022

Datum kola: 26.09.2021

0

Máme za sebou 7.kolo Okresního přeboru a nyní Vám přinášíme ty nejlepší výkony jednotlivých hráčů o uplynulém víkendu. Hlasujte pro svého favorita zde! 

V brance je Michal Rybák ze Zlivi, který jako hrající trenér předvedl několik skvělých zákroků a vychytal 4 tutovky Dobré Vody.

 

V obranné řadě je Lukáš Čáp ze Zlivi, který svou skvělou obranou činností vymazával hráče Dobré Vody. Wenzl Martin z Loko ,,B“ vstřelil uklidňující branku proti Borovanům. Jan Stískala z Nových Hradů je teprve sedmnáctiletý obránce, který dlouhodobě patří mezi nejlepší hráče Nových Hradů a předvádí skvělé výkony. Jiří Hrouz z Hluboké ,,B“ vstřelil vyrovnávací branku proti Novým Hradům a předváděl dobrou defenzivní činnost. 

 

 Do záložní řady jsme zařadili Libora Horejše z Borku, který vstřelil proti Římovu 4 góly a nasměroval Borek k vítězství. Teprve patnáctiletý Ondřej Štolba z Rudolfova ,,B“ vstřelil krásnou branku proti Jankovu ,,B“ a vykřesal pro svůj tým naději na bod. Martin Stejskal z Úsilného vstřelil vítěznou branku proti Olešníku ,,B“ a pomohl týmu k důležitým třem bodům. To samé platí i u Petra Zíky, který v 5. minutě otevřel skóre. 

 

Václav Maxa z Jankova ,,B“ pro nedostatek lidí musel sundat kopačky z hřebíčku a představil se v nejlepším světle, když vstřelil 2 góly. Jan Horský z Žabovřesk nahradil v sestavě kanonýra Kudláčka a blýskl se vítěznou brankou do sítě Srubce.

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 28.09.2021 11:24 do 29.09.2021 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.