Pivovary Lobkowicz SESTAVA PODZIMU - Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022

Datum kola: 17.11.2021

0

Podzimní sezona 2021/2022 je u svého konce a my vám přinášíme jedenáct nejlepších fotbalistů uplynulého ročníku. Kdo se stane králem trávníků? To už je na vás. Již nyní můžete hlasovat. A zároveň si můžete v galerii prohlédnout zajímavé momentky.

 

Minulý ročník soutěže nebyl z důvodu celosvětové pandemie kompletně dohrán, což o nynějším naštěstí zatím říci nemůžeme. Po skončení poloviny soutěže jako již tradičně navazujeme sestavou podzimu. Po dlouhé době plné zákazů, vládních nařízení a jiných opatření, vlétli zase okresní borci na zelené pažity a ukázali, jak hodně jim kopaná chyběla.

 

Jedenáctka podzimu má omezenou kapacitu. Rozhodující při výběru byly především výkony během celého podzimu s ohledem na individuální statistiky, ale především na počet nominací od jednotlivých zástupců všech týmů soutěže. Výsledek? Věříme, že zde najdete svého favorita, kterého bude zásobovat svými hlasy a doženete ho k zisku ocenění hráče podzimu!

 

Brankář

 

Místo brankáře může zaujmout oproti jiným postům pouze jedno jméno. Hned několik gólmanů ukazovalo během celého podzimu své kvality. Roztoky jsou v počtu inkasovaných branek druhým nejlepším týmem především díky výborně chytajícímu Martinu Hůlovi, který má lví podíl na průběžném pátém místě s dvaceti inkasovanými brankami.

 

Obrana

 

Poctivý a velmi zkušený fotbalista Jaroslav Kodeš předvádí na kraji obrany po celou podzimní část stabilně dobré výkony, ze kterých těží celý tým. Senomaty se tak trochu nenápadně prokousávaly, až se dostaly na dosavadní druhé místo.

 

Základem nejen defenzivy, ale celkového týmového představení, je v barvách Kněževsi její kapitán Jan Vrábík. Hlavní postava klubu má na svém kontě sice jen čtyři vstřelené branky, ale velké číslo branek připravených. Výborná kopací technika, odhad na míč a zkušenost dělají z tohoto hráče jednoho z nadstandardních na okresní poměry.

 

Na kraji obrany hředelského FK brousil po celý podzim lajnu a někdy i své protivníky Zdeněk Žihla. Nejmladší ze zástupců obranné řady těží v okresním přeboru ze zkušenosti z SK Rakovník, kde se fotbalově od mládí rozvíjel. Hředle jsou nejméně inkasujícím celkem, na čemž má jejich řízný bek velkou zásluhu.

 

Záloha

 

Obrovskou oporou a nepostradatelným hráčem je pro Roztoky jejich nejlepší střelec a autor téměř třetiny celkových podzimních branek Michal Čermák. Tvůrce hry a motor týmu je klíčovým hráčem, což dokazuje v každém zápase. Na svém kontě má devět branek.

 

Senomaty se ve středu hřiště mohou opřít o velezkušeného technického fotbalistu Martina Kokšála. Ten i ve svém pokročilém věku dokazuje, že je to Pan fotbalista a pro svůj celek je velmi důležitým článkem. „Je klíčovým hráčem týmu, je perfektně fyzicky připraven a je mozkem každé útočné akce. S ním a bez něj jsme dva odlišné týmy,“ říká s úctou na adresu svého spoluhráče Antonín Polcar.

 

Velmi pěknou muziku a líbivé tóny vydává v hředelském dresu dirigent Jan Sláma. Technicky vybavený a chytrý fotbalista má na starost výstavbu hry, která přidělává vrásky všem soupeřům. Na svém kontě má několik asistencí a sám vsítil sedm branek. Střední záložník, kterého by chtěl mít ve svém výběru každý trenér.

 

Ofenzivní hrozba v týmu Senomat se jmenuje Dmytro Moroz. Jeho největší zbraní je rychlost, ke které přidává svou drzost a nebojácnost se prorvat do vápna a tam pálit ostrými. Na svém kontě má dvanáct branek, což z něj dělá čtvrtého nejlepšího střelce soutěže. Na dosavadní druhé příčce Beranů má velkou zásluhu.

 

Útok

 

Velezkušený Miroslav Hájek táhne s kapitánskou páskou na ruce rezervní tým Tatranu Rakovník. Jeho spoluhráči k němu vzhlížejí jak v kabině, tak i na hřišti. Na svém kontě má šestnáct branek, se kterými se může pyšnit dosavadním titulem krále střelců.

 

Jen o dva góly méně zaznamenal hředelský snajpr Denis Bechner. Útočník dosud prvního celku soutěže svůj tým gólově táhne, ale velmi pěkné číslo má také v kolonce asistencí. Pokud bude nastupovat do jarních zápasů se stejným zapálením a dravostí, může s klidem nadále bojovat o korunu krále střelců. „Nepříjemný útočník, který si umí jako jeden z mála přikrýt míč a prostrčit ho. Disponuje dobrou koncovkou a velkým důrazem,“ říká na adresu hředelského útočníka hráč rezervního týmu Tatranu Jan Beneš.

 

Jeho zbraní je obrovská rychlost, se kterou mají problémy všichni jeho strážci. Dokáže vybojovat penaltu, připravit gól nebo obranu soupeře unavit natolik, že je daleko více průstupnější než na začátku utkání. K těmto svým počinům přidal luženský Josef Vejvoda také devět branek.

 

Náhradníci

 

Jen těsně unikla nominace například velezkušenému a fyzicky nesmrtelnému Jiřímu Urbanovi, který je stěžejním hráčem Městečka. Velmi dobré výkony podával v luženském dresu Radek Pokorný, který je nejlepším střelcem týmu. V defenzivní činnosti se velmi dobře jevil hředelský David Kroupa nebo senomatský Marek Komín, který odvádí kvantum černé práce. Výkony Lišan se zvedaly také díky dobře chytajícímu Zdeňku Řepkovi a tvůrci hry, kterým je Martin Medřický. Dalším, kdo v brance předváděl vyrovnané výkony a důležité zákroky, je Viktor Malinovský. Adam Trejbal se snažil, co to šlo, jeho Řevničovu se ale příliš nedařilo. Nejen tito hráči mají v jarní části velkou šanci nahradit nominované z této sestavy podzimu.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.11.2021 12:29 do 31.01.2022 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.