Klášter SESTAVA ROKU - Královéhradecký | Krajský přebor , 2021-2022

Datum kola: 23.06.2022

0

Sezona 2021/2022 je u svého konce a my vám přinášíme jedenáct nejlepších fotbalistů uplynulého ročníku. Kdo se stane králem trávníků? To už je na vás. Již nyní můžete hlasovat. A zároveň si můžete v galerii prohlédnout zajímavé momentky.

 

Brankář:

JIŘÍ MAŠEK - Zkušený brankář hradecké Slavie byl oporou a stálicí v brance druhého celku soutěže a měl největší zásluhu na tom, že tým z Orlické kotliny inkasoval za třicet utkání pouze dvacet sedm branek.

 

Obrana:

MATĚJ VINCOUR - Krajní obránce Nového Bydžova byl základním článkem v obranných řadách nejlepšího týmu letošní sezóny. Navíc dokázal hned pětkrát skórovat a to je na obránce velmi slušný počin.

 

LUKÁŠ PÁNEK - Obránce chlumeckého "B" týmu byl po celou sezónu lídrem defenzívy tohoto celku a jako bonus se dokázal hned šestkrát gólově prosadit.

 

MATĚJ EXNAR - Obránce Jaroměře odváděl v této sezóně skvělou práci a významně se podílel na tom, že jeho celek se může pyšnit třetí nejlepší obranou v tomto ročníku.

 

Záloha:

DANIEL KROTIL - Levé křídlo Slavie zatápělo snad každé obraně. Pravonohý fotbalista, jehož předností jsou souboje jeden jednoho, byl letos gólově velmi produktivní, když zaznamenal šestnáct branek.

 

RADEK GOROL - Střední záložník Jaroměře byl i letos oporou svého týmu. Mozek většiny útočných akcí Jaroměře a hráč se skvělou technikou dal v uplynulé sezóně deset branek a na spoustu přihrál.

 

MARTIN ŠTAJER - Střední záložník hradecké Třebše byl významnou postavou svého týmu v letošní sezóně. Komplexní hráč, který dokáže rozhodnout zápas, ale umí i přitvrdit v defenzívě. Letos zaznamenal sedm branek.

 

JOSEF KLAPKOVSKÝ - Ofenzivní záložník Police by tahounem svého týmu. V letošním ročníku byl hrozbou pro každou obranu a vsítil dvacet branek. 

 

ŠTĚPÁN BLAŽEK - Záložník Nového Bydžova byl jedním z klíčových hráčů trenéra Petra Průchy v cestě za postupem. Za třicet zapasů vstřelil třicet branek a stal se nejlepším střelcem krajského přeboru.

 

Útok:

ROMAN ZAJÍČEK - Útočník Rychnova, který byl postrachem každé obrany. Zkušený kanonýr zaznamenal dvacet pět branek a dotáhl Rychnov k zasloužené záchraně.

 

NIKOLAS BEKERA - Útočník Nového Bydžova se nakonec stal druhým nejlepším střelcem krajského přeboru, když si připsal dvacet šest zásahů.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 23.06.2022 12:00 do 31.07.2022 17:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.