1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2016 15:30

8.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozsochy B si odváží všechny body z Losenice


Branky


0

Hostující rezerva Rozsoch zůstává i nadále stoprocentní. Hned úvodu si vypracovali dvoubrankový náskok. Domácí díky zlepšenému výkonu v druhé půli zvládli zápas zdramatizovat, na body to ovšem nestačilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím opět nevyšel vstup do zápasu

Když ve 4. minutě hostující záložník nevypustil hru a zabojoval, ve skluzu odcentroval, domácí obránci minuli míč tak i následně promáchnul hostující útočník, což nakonec hosty nemuselo mrzet, protože se míč dostal až k Radimu Vališovi, který neměl problém zakončit do prázdné brány - 0:1. V 11. minutě po zbytečné ztrátě ve středu hřiště hosté udeřili po druhé zásluhou Tomáše Proseckého - 0:2. A mohlo být ještě hůř, když se hned v 13. minutě řítil Michal Bureš sám na bránu. Proti jeho zakončení se ale vyznamenal domácí gólman Jiří Kasal, který svým zákrokem probudil své spoluhráče. Poté se hra přelévala z jedné strany na druhou a žádné vážnější šance si nikdo nevytvořil. Za zmínku stojí slibný pas ve 41.minutě a průnik Dominika Halíka, který se přes obranu probil do slibné šance, bohužel to pro domácí neskončilo kontaktní brankou.

Druhý poločas v režii domácích

Do druhého poločasu domácí tým vstoupil úplně v jiném světle. Domácí zatlačili soupeře před jeho bránu a po tlaku ve 48. minutě se před velkým vápnem prosadil Lukáš Štíbal, když přízemní střelou k tyči vykřesal naději pro domácí - 1:2. Když už to vypadalo, že hosté ztrácejí dech a nestíhají tempu (vždyť pro šestici borců to byl druhý zápas v tomto víkendu), tak byl po druhé žluté kartě poslán do sprch v 61. minutě Ondřej Mařata. Přesto i v deseti se domácí dokázali vyhecovat a vytvářet si gólové šance. Hosté mnohdy nestíhali a pomáhali si nečistými zákroky jak na Lukáše Štíbala a Radima Kasala, kteří se řítili sami na bránu. Bohužel po jednom z těchto nevybíravých zákroku Jaroslava Neboly už domácí dohrávali pouze v devíti a hosté závěrečný nápor ubránili. Stále si tak si drží svoji neporazitelnost.



Ohlasy k zápasu


TJ Velká Losenice
Jaroslav Halík - trenér: Do tohoto důležitého zápasu jsme museli zaimprovizovat v sestavě, poněvadž nám chybělo několik klíčových hráčů a proti takovému zkušenému týmu, který si dnes soupeř přivezl jsme přesto dokázali hrát vyrovnanou partii. Škoda, že nám opět nevyšel vstup do zápasu, to se potom moc nadřeme, ale i potom dokážeme svoji sílu. Děkuji svým klukům za nasazení a následnou obětavost. Soupeři blahopřeji k zisku bodů.




Sestavy


TJ Velká Losenice
J. Kasal [-] - O. Mařata [-] , P. Mach [-] , M. Mokrý [-] , P. Neubauer [-] - D. Škarka [-] , R. Kasal [-] , D. Halík [-] (46. Z. Pospíchal [-] ) , L. Štíbal [-] - P. Kamarád [-] , D. Baránek [-]

TJ Rozsochy B
M. Střešnák [-] - R. Vališ [-] (87. M. Skula [-] ) , J. Střešnák [-] (46. J. Smolka [-] ) , M. Bureš [-] (20. Z. Lahoda [-] ) , J. Holý [-] (68. L. Zavadil [-] ) , T. Prosecký [-] , L. Kučera [-] , J. Štěpánek [-] , J. Nebola [-] , B. Pazdera [-] , J. Střešnák [-] (75. J. Kučera [-] )

ŽK: 33. O. Mařata - 27. Z. Lahoda , 84. T. Prosecký , 87. J. Nebola . ČK: 61. O. Mařata .
Hráči zápasu: P. Mach , L. Štíbal , R. Kasal - R. Vališ .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ČECH Miloš - NĚMEC Miloslav (N), PÁTEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.