Starý Plzenec se vrátil na vítěznou vlnu


Branky


0

V pátém kole přivítali hráči Starého Plzence na svém hřišti fotbalisty Strážova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Již po prvním poločase bylo rozhodnuto

Hráči Starého Plzence vstupovali do utkání v roli jasného favorita a tuto skutečnost potvrzovali již od úvodních minut. Svého soupeře přehrávali ve všech směrech a bylo pouhou otázkou času, kdy se jim podaří skórovat. Svou převahu dokázali využít ve 24. minutě, kdy je poslal do vedení kanonýr Pavel Brejcha. Domácí ale jednobrankové vedení neuspokojilo a i nadále byli aktivní. Ve 29. minutě zvyšoval na 2:0 Tomáš Fuja a s vyhlídkami Strážova na bodový zisk to už vypadalo hodně bledě. Hosté se nemohli dostat do zápasu a pouze přihlíželi útočným výpadům soupeře. Starému Plzenci se podařilo do konce poločasu překonat brankáře ještě jednou, o třetí branku se postaral ve 40. minutě Ondřej Havlíček a podtrhl tak skvělý první poločas domácích.

Domácí si v poklidu došli pro tři body

Obraz hry se ve deuhé půli prakticky nezměnil. Hráči Plzence i nadále kontrolovali hru a otěže zápasu měli jasně ve svých rukou. Přesto se dá říci, že trochu polevili a hosté toho dokázali využít. V 63. minutě přišel gól z kopačky hostujícího Davida Kološe, který snížil na 3:1 a alespoň trochu zdramatizoval utkání. Domácí se ale nerozklepali a i nadále hráli svou hru. Definitivní rozhodnutí přišlo v 75. minutě, kdy skóroval Martin Houdek a podtrhl tak vítězství svého týmu. V 83. minutě upravil na konečných 5:1 svou druhou brankou v zápase Pavel Brejcha, který potvrdil, že má v letošní sezoně skvělou formu. Starý Plzenec si tedy bez problémů poradil se Strážovem a v tabulce je zatím druhý.



Ohlasy k zápasu


SK Starý Plzenec
Jiří Hudeček: Bojovné, tvrdé utkání. Byli jsme fotbalovějším týmem, v prvním poločase jsme měli více šancí, soupeř měl všehovšudy jednu. Ve druhém poločase se hra příliš nezměnila, v poklidu jsme si hlídali vedení a ještě několik branek jsme mohli přidat. Jednoznačná záležitost.




Počet diváků: 70. Rozhodčí: HUDEČEK Pavel - DOMANICKÝ Robert, ŠKARDA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.