Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2016 15:30

9.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Raková doma zhrála důležitou výhru s Hrádkem


Branky


0

Až nyní se Raková zvedá ze dna, k čemuž jí samozřejmě velice dopomohli body z utkání proti Hrádku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

 

V tomto zápase chtěli domácí navázat na skvělý výkon z Malesic a rychle zápas rozhodnout, protože papírově dnes Hrádek neměl dělat problémy.Jenže začátek se vůbec nevydařil domácímu brankáři, který minul nakopnutý míč a Hrubý bez potíží zakončil do prázdné branky. 0:1. Raková chtěla rychle tento omyl napravit a byla po celý poločas tvořivější, jenže se nemohla prosadit proti zhuštěné obraně hostů. Nakonec se potvrdilo, že na jeden gól se nedá jen tak vyhrát a těsně před odchodem do šaten si hosté dali špatným odkopem od branky ve skrumáži vlastní branku.

Druhý poločas

 

Do druhé poloviny zápasu se Rakové už podařilo vstoupit lépe a Břicháček ve 48´ poslal domácí do vedení 2:1.  Hosté kupili chybu za chybou a druhý poločas nezvládli hlavně psychicky. Pravidelně se otevírala okénka v jejich obraně a domácí střelci se po únicích nemýlili. Postupně se skóre vyšplhalo až na 5:1 a i když Hrádek nakonec ještě snížil na milosrdné skóre 3:6 z jeho pohledu, klidně to mohlo skončit ostudou. Každopádně pro diváky to byl ve druhé půli zajímavý bezstarostný fotbal nahoru dolů s častým zakončováním a podle toho vypadá i výsledek.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Raková
Pavel Janda: Domácí mají cíl konečně bodovat také naplno ve venkovním zápase, hosté se utápí ve starostech, jak vůbec bodovat aspoň doma a pokusit se zachránit špatně rozjetou soutěž.




Sestavy


TJ Sokol Raková
J. Šilhánek [-] - M. Běle [-] (46. V. Štincík [-] ) , J. Břicháček [-] (71. P. Procházka [-] ) , L. Bůcha [-] (46. J. Černý [-] ) , P. Smitka [-] , P. Vohár [-] , D. Kašpar [-] , J. Procházka [-] , J. Bartoš [-] , M. Reitspies [-] , J. Rottenborn [-]

TJ Hrádek
J. Volák [-] - O. Hájek [-] , J. Valdhans [-] , M. Multrus [-] (86. J. Svoboda [-] ) , P. Kreidl [-] , M. Volák [-] (73. M. Červenec [-] ) , J. Hrubý [-] , D. Vilém [-] , L. Trnka [-] (46. P. Bihary [-] ) , M. Král [-] , J. Perlík [-]

Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠKARDA Jiří - JANDA Pavel (N), ŘEPKA Patrik (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.