3:2p.
(1:2)
37. J. Bureš
45. J. Bureš (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 16:00

7.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zruč doma porazila Košutku na penalty


Branky


16. M. Trnka , 55. K. Trnka - 37. J. Bureš , 45. J. Bureš (p.)
0

Ve vyrovnaném utkání na půdě Zruči utkání došlo až na penaltový rozstřel. Z toho vyšli vítězně domácí hráči a dostávají se tak na druhé místo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Od začátku utkání byla k vidění vyrovnaná hra. Jak domácí, tak hosté měli několik šancí, více jich však bylo na straně Zruči. První gólový zápis taky putoval právě domácímu týmu. V 16. minutě se trefoval Martin Trnka z přímého kopu – 1:0. Hosté ale dokázali odpovědět ve 37. minutě z nenápadného brejku, míč do sítě domácích dopravil Jan Bureš – 1:1. A poločas uzavřel svým druhým gólem právě Jan Bureš, po faulu ve vápně se postavil k míči a neomylně překonal gólmana Klika – 1:2. První poločas tak skončil stavem 1:2, do šaten odcházeli za výhodnějšího stavu hosté.

Druhý poločas

Začátek druhé půle přinesl vyrovnanou hru. Oba celky se snažili vylepšit skóre a diváci se bavili. Srovnávací branku přidal Karel Trnka pěknou střelou z vápna a rozvlnil tak síť Košutky podruhé za zápas – 2:2. Posledních dvacet minut hráči Košutky zvolnili tempo. Zruč předvedla čtyři gólové šance, gólman Klik však byl bezchybný. Utkání proto skončilo za vyrovnaného stavu a postoupilo na penalty.

Penaltový rozstřel

V první i druhé sérii skončily míče bez problémů v bráně. Třetí série přinesla změnu, gólman Zruči Václav Klik totiž penaltu chytil, vzápětí však jeho spoluhráč přestřelil svatyni Martina Rybičky. Penalty tak rozhodla čtvrtá série, kdy byl opět na správném místě Vašek Klik. Zruč následně dokázala skórovat a odváží si proto dva body a posunuje se na druhé místo v tabulce. 



Ohlasy k zápasu


TJ Zruč B
Petr Řezáč: První půle byla hodně vyrovnaná, Košutka byla možná i lepší. V druhé půli jsme měli mírně navrch, čtyři neproměněné gólovky, ale jsme rádi za dvoubodový zisk.

TJ Košutka Plzeň B
Robert Holý: Hrálo se na umělce, takže to byl hodně kontaktní fotbal. Nebylo tolik prostoru pro kombinace. V první půli měli navrch domácí, my jsme z dvou nenápadných šancí udělali dva góly. V druhém poločase se hra vyrovnala, ale posledních dvacet minut jsme fyzicky odešli.



Sestavy


TJ Zruč B
V. Klik [-] - M. Lang [-] (60. T. Pokladník [-] ) , J. Trnka [-] , M. Fryček [-] , M. Trnka [-] , K. Trnka [-] , P. Hucl [-] (46. J. Přibyl [-] ) , K. Kazda [-] (46. V. Mařík [-] ) , V. Pavel [-] , P. Musil [-] , M. Klail [-] (46. J. Trnka [-] )

TJ Košutka Plzeň B
M. Rybička [-] - Z. Hladík [-] , M. Potoček [-] , J. Bříza [-] , J. Bureš [-] , D. Vlček [-] (66. J. Prokeš [-] ) , M. Špecián [-] (66. S. Vokáč [-] ) , M. Džilič [-] (46. R. Pangrác [-] ) , M. Langmajer [-] , P. Kerndl [-] , R. Holý [-]

ŽK: 45. P. Musil - 22. P. Kerndl .
Počet diváků: 56. Rozhodčí: Levý Vítek - ADAMČÍK Miroslav, HAČKA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.