5:1
(4:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2016 14:30

10.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Seč nezaváhala a nadělila bůra poslední Líšiné


Branky


7. M. Žanda , 17. J. Reidl , 35. J. Beneš , 40. J. Reidl , 66. M. Žanda - 21. R. Zahoř
0

Zvedající se Seč potvrdila svoji zlepšující se formu a naplno o víkendu bodovala, když si poradila v souboji s poslední Líšinou, kterou hladce přejela. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Seč rozhodla o svém vítězství v první části

Domácí začali aktivně a od prvních minut chtěli jasně naznačit, kdo bude v zápase pánem. První branky se Seč dočkala po sedmi minutách hry, kdy centr ze strany přistál u Michala Žandy, jehož volej zapadl nekompromisně do branky. Následně domácí sice zahodili pokutový kop, ale mrzet je to dlouho nemuselo, jelikož po obdobné situaci jako při první brance trefil tentokrát k tyči Jakub Reidl. Poté sice snížil na rozdíl jedné branky Radek Zahoř, ale to byl jediný záchvěv ze strany hostujícího celku. Během zbytku prvního poločasu otitž domácí přidali ještě dvě další trefy a o výsledku duelu bylo prakticky rozhodnuto. 

Líšiná vyrovnala částečně hru, další gól ale nevystřelila

Seč po výživné první části sesadila nohu z plynu a do hry se začínali dostávat také hosté. Pohledný fotbal přinesl na straně Líšiné i nějaké náznaky šancí v jejím podání, ale v koncvoce hosté stejně jako v celém podzimu slehávali. Skóre zápasu naopak na konečnou metu upravil domácí Radek Zahoř



Ohlasy k zápasu


TJ Seč
Václav Hranička: Jednoznačný zápas, po celé utkání jsme měli výraznou převahu a zaslouženě jsme vyhráli. S výkonem týmu jsme jednoznačně spokojení. Začíná se nám konsolidovat mužstvo, takže čekám, že to bude na jaře ještě mnohem lepší.

TJ Sokol Líšina
Libor Reidl: Žádné překvapení se nekonalo. Kluci se sice snažili, ale rozhodnutí přišlo na začátku zápasu, kdy nás položily dva rychlé góly. Už vyhlížíme konec podzimu.



Sestavy


TJ Seč
J. Jiříček [-] - V. Pergl [-] , I. Salcop [-] , J. Purkart [-] , J. Beneš [-] , M. Žanda [-] , J. Reidl [-] (60. D. Hora [-] ) , J. Pravda [-] , J. Krsek [-] , M. Fotr [-] (75. I. Masec [-] ) , M. Lukáč [-]

TJ Sokol Líšina
J. Zikmund [-] - L. Kloversa [-] (46. Z. Hrdonka [-] ) , R. Šmrha [-] (80. M. Kloversa [-] ) , M. Pivoňka [-] (46. V. Pavlík [-] ) , R. Zahoř [-] , L. Bauer [-] (46. M. Klich [-] ) , T. Benda [-] , J. Schejbal [-] , J. Jarošík [-] , V. Kříž [-] , Z. Tříska [-]

ŽK: 13. J. Purkart , 75. I. Salcop - 10. V. Kříž .
Počet diváků: 66. Rozhodčí: Komanec Petr - SOBOTOVÁ Štěpánka (N), BERKA Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.