2:1
(0:1)
13. P. Tokar
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2016 17:00

1.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šťastná ruka! Obrat řídili dva náhradníci


Branky


56. M. Pavlík , 76. J. Sikora - 13. P. Tokar
0

Fotbalisté Mojžíře si v prvním kole připsali cenný skalp sestupujícího Duchcova.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vyhráli poločas. Stačila k tomu jedna střela

Fotbalisté Duchcova zažili v minulé sezóně velmi nepovedený soutěžní ročník. Sice postoupili do krajského přeboru, ovšem i díky velkým problémům s kádrem skončili jasně poslední a ihned se vrátili do I.A třídy. Tentokrát hostům chyběli Moravec (práce) a Vrkoslav (zranění) a tak byl na lavici náhradníků kromě znouzehrajícího trenéra Peška už jen po několika letech k fotbalu vracející se Malina. .Mojžíř, tradiční účastník soutěže, je hlavně doma hodně silný, navíc opět dorazila tradičně velmi početná divácká kulisa.

 

A tu opařil ve 13. minutě Tokar. Po rohovém kopu se míč dostal za zadní tyčí právě k Tokarovi a ten z úhlu dostal míč do sítě. Domácí se za úmorného vedra spíše hledali. Duchcov, který potřeboval šetřit fyzické síly, se nikam netlačil. A tak nebylo divu, že v poločase svítil na světelné tabuly stav 0:1 v neprospěch domácího souboru.

 

Rozhodla lavička a větší fyzička

Druhý poločas se nesl v opačném duchu. Byli to domácí, kdo převzali iniciativu a rázem jich bylo plné hřiště. Už po několika minutách se nedobrovolně pro zranění paty odšoural střelec branky Tokar a v 56. minutě Mojžíř zásluhou Pavlíka vyrovnal. Střelec, který byl na hřišti od začátku druhé půlky využil chybu nerozehraného Maliny, ocitl se sám před brankou a vyběhlého Podolského překonal.

 

Duchcovský brankář byl pak v plné palbě. Domácí vycítili šanci na plný bodový zisk a zamkli hostující celek na jeho polovině. Jedinou vyjímkou byla šance Křepely, který dostal přihrávku za obranu od Berkiho, ale branku minul. Dalšími změnami oživili domácí hru a dočkali se. Zatímco při řadě šancí se blýskal Podolský efektními zákroky, v 76. minutě ani nezareagoval na slabou, ale překvapivou střelu dalšího střídajícího hráče Sikory a Mojžíř šel čtrnáct minut před koncem do vedení.

 

To mohl v poslední desetiminutovce ještě několikrát navýšit, vyšťavený Duchcov už jen bránil, ale další branku už domácím nepovolil.

 

V dalším kole hostí doma Duchcov Střekov. Tedy soupeře, se kterým ještě před rokem bojoval v krajském přeboru. Mojžíř se představí v Křešicích.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


TJ Mojžíř
Miroslav Nosek, vedoucí TJ Mojžíř: "V první půli byl Duchcov lepší. Byl navíc efektivní, když jedna střela na bránu skončila gólem. Po změně stran jsem mohli prostřídat, hosté fyzicky odpadli a naše výhra mohla být taleko vyšší. Máme v sestavě několik nových hráčů, tým se ještě musí sehrát."

FK Duchcov
David Špet, sportovní manažer FK Duchcov: "Bohužel jsme měli velké problémy se sestavou. Myslím si, že v první půli jsme domácí zaskočili. Postupem času nám ale logicky docházely síly a domácí zaslouženě výsledek otočili."



Sestavy


TJ Mojžíř
M. Kubec [-] - P. Král [-] , A. Jankovský [-] , J. Růžek [-] (89. J. Mach [-] ) , J. Králik [-] - Z. Stárek [-] (83. J. Zikmundovský [-] ) , V. Fiala [-] , P. Valta [-] (46. M. Pavlík [-] ) , J. Zabloudil [-] (75. J. Sikora [-] ) - L. Schmied [-] , A. Vitásek [-]

FK Duchcov
P. Podolský [-] - P. Tokar [-] (50. V. Malina [-] ) , T. Berko [-] , P. Giňa [-] , J. Balog [-] , P. Bednář [-] , D. Berki [-] , D. Kubánek [-] , O. Křepela [-] , J. Meisner [-] , J. Král [-] (79. V. Pešek [-] )

ŽK: 14. V. Fiala - 44. P. Bednář , 47. P. Podolský , 62. V. Malina , 69. D. Kubánek .
Hráči zápasu: M. Pavlík - P. Podolský .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Vydra Jiří - SPIŠÁK Dušan, CVACHOUŠEK František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.