2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 10:15

22.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Písek udržel druhou nulu v řadě a po dvou gólech Voráčka porazil silný Převýšov


Branky


0

Pro hráče Převýšova končí náročný týden, ve kterém sehráli tři utkání během šesti dnů. Králův Dvůr a Olympii porazili, zejména po středečním derby jim chyběli síly proti Písku, který rozhodl již v prvním poločase dvěma góly Martina Voráčka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nastoupili aktivně

Svěřenci trenéra Prášila se tlačili do útoku hned od úvodního výkopu, díky čemuž si vypracovali přímý volný kop z nadějné pozice či nebezpečný centr Aleše Kočího. Góly však padaly až později. První z nich se začal rodit ve středu hřiště, kde v 15. minutě o míč zabojoval Tomáš Froněk a nabídl ho do běhu Ondřeji Sajtlovi. Ten zasprintoval po pravé straně a zpětnou přihrávkou od zadní čáry hřiště našel v pokutovém území zcela volného Martina Voráčka, který neměl problém z první otevřít skóre - 1:0. Voráček byl nejčastějším zakončovatelem sobotního dopoledne. Ve 27. minutě se mohl radovat znovu, ale musel si počkat až na minutu následující, kdy nejprve prudce vypálil Martin Held. Jeho pokus převýšovský gólman Patrik Vízek s problémy vyrazil, o balón však hostující obranu připravil Václav Hrachovec a poslal ho napříč šestnáctkou, kde znovu číhal Martin Voráček - 2:0.

Převýšov se zlepšil, ale Varyše příliš neohrozil

Po změně stran se hosté, kteří měli v nohách středeční dohrávku s Hradcem Králové, dostávali přeci jenom častěji k míči, nebezpeční však příliš nebyli. Lukáš Varyš, jenž stejně jako proti Táborsku bránil prostor mezi třemi píseckými tyčemi, se nejvíce zapotil v 84. minutě, kdy závar v domácím pokutovém území vyústil v převýšovský pokus do tyče. V závěru ještě mohl opakovaně završit hattrick Martin Voráček, ale třetí trefa v utkání mu přána nebyla.

 

Zdroj článku: ofociální web Písku (www.fcpisek.cz)

Článek byl upraven redakcí



Ohlasy k zápasu


FC Písek
Ondřej Prášil (trenér): Přijel k nám těžký soupeř se sérií vítězství, ale my jsme měli v zádech Táborsko, kde jsme uhráli nulu a zvládli jsme vyhrát. Takže jsme si celkem i věřili a v těch prvních minutách bylo na soupeři vidět, že asi byli po cestě nebo po té středě, kdy hráli s Olympií Hradec Králově, rozlámaní. My jsme ten úvod měli super, dokázali jsme dát dvě branky a vlastně se jakoby utrhnout. V poločase jsme kluky nabádali k tomu, aby nedošlo k tomu, co se nám povedlo se Štěchovicemi a to utkání jsme byli schopni vyhrát, abychom hráli aktivně až do konce a nepovolili, což se nám povedlo. Měli jsme možnosti, abychom skórovali na 3:0, ale našli jsme recept, dvakrát jsme uhráli nulu vzadu a udělali jsme šest bodů ze dvou zápasů, takže si myslím, že si i ten tým trošku sedl i ve smyslu toho, že ti nový kluci už do toho trošku zapadli. Dobré utkání odehrál pravý záložník Martin Voráček, dal dvě důležité branky.

SK Převýšov
Tomáš Hrabík (trenér): Utkání se nám nepovedlo, prospali jsme úvod a domácím jsme dovolili dvoubrankový náskok. Pak sice přišlo malinké zlepšení, ale domácí pozorně bránili, do ničeho nás nepustili a po zásluze získali tři body. Tentokrát jsme nepodali optimální výkon. Dali jsme sice jednu tyčku, ale to byla spíše taková náhoda, než že by to bylo něco vypracovaného.



Sestavy


FC Písek
L. Varyš [-] - L. Holub [-] , M. Held [-] (61. F. Řezáč [-] ) , O. Sajtl [-] , A. Kočí [-] , T. Froněk [-] , V. Hrachovec [-] (92. D. Uhlík [-] ) , M. Voráček [-] , V. Milec [-] , M. Rendla [-] , P. Řehák [-]

SK Převýšov
P. Vízek [-] - T. Sedláček [-] (57. J. Věchet [-] ) , J. Špidlen [-] , J. Černý [-] (71. K. Krejčík [-] ) , J. Jarkovský [-] , P. Veselka [-] (46. L. Vyšehrad [-] ) - M. Zezula [-] , L. Kraják [-] , T. Labík [-] , M. Kosař [-] (46. P. Novák [-] ) - R. Korba [-]

ŽK: 80. F. Řezáč , 92. V. Hrachovec - 50. P. Novák , 53. J. Černý , 60. J. Špidlen , 67. J. Věchet , 70. R. Korba .
Počet diváků: 320. Rozhodčí: Kalenda Jan - ULRICH Tomáš, ŽÁKOVÁ Dagmar.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.