2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2017 10:30

26.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Průcha posunul dvěma góly Třeboň blíže záchraně


Branky


0

Domácí Třeboň si poradila s Olešníkem, který si na jaře připsal teprve druhou porážku. Hosté zklamali v koncovce a naopak domácím obě branky doslova darovali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Třeboň vyučovala v efektivitě

Do Třeboně zajížděl Olešník, který osm zápasů za sebou neprohrál. Oba týmy dělily před vzájemným zápasem dva body a v boji o záchranu šlo o důležitý souboj. 

 

Vstup do zápasu patřil hostům, kteří byli více na míči a domácí hráče kromě standardních situací k ničemu nepouštěli. Po necelých deseti minutách mohl jít do vedení Olešník, když utekl na pravé straně Štos, přihrávkou hledal před brankou osamoceného Dudka, ke kterému propadl míč pod padujícím Cahynou. Brankář Skála vyběhl včas z branky a Dudek a napálil míč do domácího brankáře. Za chvilku přišel trest pro hosty. Franěk odcentroval z levé strany, hostující obránci nedokázali míč odkopnout do bezpečí a Průcha dotlačil míč za Jirkalova záda - 1:0.

 

Hra se ovšem nijak nezměnila domácí hráli hodně zatažení a spoléhali na brejkové situace. Vyrovnat mohl po přihrávce Hellera Štos, kterýp přetlačil v souboji Cahynu a procedil míč skrz nohy brankáře Skály. Jenomže míč trestuhodně poslal vedle odkryté branky. A znovu platilo otřepané klišé "nedáš, dostaneš." Studničku obral o míč Průcha a v samostném nájezdu prostřelil Jirkala podruhé 2:0. Do šaten tak šli s dvoubrankovým náskokem efektivnější domácí.

Platonický tlak hostí k brankám nevedl

Druhý poločas se odehrával po většinu času na domácí polovině. Jenomže hosté svůj tlak dokázali zúročit jen po vápno Třeboně. Hned v úvodu dokázal v souboji přehlavičkovat Dudek brankáře Skálu, ale míč směřující do branky vykopl na brakové čáře Kodras.  Třeboň se spoléhala na pevnou obranu, se kterou si hosté nevěděli rady. Navíc většina finálních přihrávek byla buď nepřesná nebo hodně ukvapená. 

 

Hostům nepomohli ani dva přímé kopy kousek za hranicí velkého čtverce. Šahajda svůj pokus poslal do zdi a Pomejeho střelu přes zeď vytáhl s jistotou chytající brankář Skála na rohový kop. V poslední minutě pak mohl pojistit domácí výhru třetí brankou střídající Podsclan, kterého vyslal do úniku chybnou malou domů Červenka. Ale jeho sólo mu včasným skluzem zhatil vracející se Šahajda. Domácí tak dovedli zápa do vítězného konce a v tabule předskočili svého nedělního soupeře o bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Třeboň
Lukáš Dudek (hráč): "Co na to říct. Třeboni jsme výhru doslova darovali po našich chybách. Těžký bodovat, když vepředu neproměníme stoprocentní šance a na druhý straně z h...a, dostaneme góly. Třeboň zalezla hrála na brejky, do kterých jsme je spíš posílali my, než že by si něco vytvořili. Ve druhém poločase se toho moc nenahrál, domácí zdržovali, ale my bychom dělali v jejich situaci to samé. Pak se místo na fotbal soustředíme na komunikaci s rozhodčím. Hold pro nás zápas blbec je třeba si z toho vzít ponaučení, nepřestávat makat, protože nikdo nemá nic jistého a v závěru máme těžký los."




Sestavy


TJ Jiskra Třeboň
J. Skála [-] - T. Havlík [-] , M. Franěk [-] (88. R. Bašta [-] ) , J. Kopecký [-] , T. Lonsmín [-] , D. Kodras [-] , M. Průcha [-] (90. M. Podsclan [-] ) , J. Divoký [-] (90. L. Nekvinda [-] ) , J. Matoušek [-] , H. Holý [-] , O. Cahyna [-] (45. J. Kučera [-] )

FK Olešník
M. Jirkal [-] - M. Studnička [-] (46. M. Šahajda [-] ) , M. Tressl [-] , L. Dudek [-] , M. Pomeje [-] (90. S. Vařák [-] ) , J. Dráb [-] , M. Nýdl [-] , R. Štos [-] , L. Červenka [-] , M. Šíma [-] , D. Heller [-]

ŽK: 45. J. Kopecký , 54. M. Franěk , 73. M. Průcha - 66. M. Nýdl .
Hráči zápasu: M. Průcha , T. Lonsmín .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Kotalík Petr - SEBERA Filip, PŘIBYL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.