T. Jakubčík 70. (p.)
A. Fous 84.
2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 17:00

21.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kasejovice doma porazily Předenice a jsou v horní půlce tabulky


Branky


70. T. Jakubčík (p.) , 84. A. Fous
0

Domácí na jaře hrají velmi dobře a zaslouženě se vyhrabali z konce tabulky do jejího středu. V minulém kole ale smolně prohráli v Nepomuku, doma tak budou chtít napravit své zaváhání. Soupeřem jim budou Předenice, které po dvou slušných výkonech doufají, že se vrátí zpět do podzimní formy. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

Domácí byli v prvním poločase lepším týmem, což deklarovalo i velké množství šancí. První velká příležitost přišla zhruba ve dvacáté minutě, kdy si na rohový kop naskočil Škyrta. Jeho hlavička trefila přesně spojnici břevna a tyče a odrazila se pryč. Následovaly dvě nadějné šance Adamce, který ale nedokázal zachovat chladnou hlavu v zakončení a gól nedal. Hosté se spíše bránili a k zakončení se dostávali spíše sporadicky. Poslední šanci první půle měl na svědomí Fiala, který z pravé strany postupoval sám na brankáře, ale jeho střela na vzdálenější tyč nebyla přesná. Poločasový stav byl 0:0. 

Konečně góly

V druhém poločase už domácí nebyli tak aktivní a směrem dopředu se jim tolik nedařilo. Konsolidovaná obrana Předenic zvládala většinu útoků odrážet a gól tak dlouho nepřicházel. Až v 70. minutě zahrávali domácí roh, po kterém došlo k faulu ve vápně a sudí nařídil pokutový kop. Exekuci si vzal na starost Jakubčík a poslal Kasejovice do vedení. Hosté se snažili o vyrovnání, ale směrem dopředu se jim příliš nedařilo. Když už se dostali do zakončení, v bráně stál pozorný Svoboda a míč chytil. Šest minut před konce přišla pojistka pro domácí v podobě druhé branky. Hlavou se prosadil dorostenec Adam Fous a uklidnil Kasejovice. Zápas skončil výhrou domácích 2:0. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kasejovice
Martin Škyrta (trenér TJ Kasejovice): "Urputný fotbal. Vyhráli jsme sice 2:0, ale problém byl v neproměňování šancí. V prvním poločase jsme tak čtyři šance nedali. Druhý poločas už nebyl moc pohledný, soupeř hodně bránil a my hráli do plných. Dlouhodobě nám chybí klid v zakončení. Pokud Škyrta musí hrát v záloze máme problém dát gól."




Sestavy


TJ Sokol Kasejovice
M. Svoboda [-] - M. Chára [-] (68. A. Fous [-] ) , D. Fiala [-] - M. Škyrta [-] , J. Mašek [-] (83. J. Kulík [-] ) , M. Fiala [-] , J. Mašek [-] , T. Jakubčík [-] - Z. Adamec [-] (46. J. Sedláček [-] ) , V. Jakubčík [-] - J. Vonášek [-]

TJ Předenice
P. Křovák [-] - R. Jirák [-] , J. Sloup [-] , K. Mašek [-] - J. Mašek [-] , T. Fořt [-] , M. Myška [-] , V. Frank [-] - J. Bernášek [-] , T. Pech [-] (87. F. Kozel [-] ) , J. Mašek [-] -

ŽK: 72. J. Mašek , 79. J. Mašek , 82. T. Jakubčík , 83. M. Fiala - 63. V. Frank , 64. T. Fořt .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Mudra Zdeněk - CHÁRA Zdeněk (N), ŠILHÁNEK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.