Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 16:30

16.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blovice zastavily jízdu Chlumčan


Branky


0

Tento zápas nabídl střetnutí týmů s momentálně asi nejlepší formou ve třetí třídě. Domácí Chlumčany naposled prohrály někdy v půlce podzimu. Hosté dokonce prohráli naposled ve druhém kole. Očekával se tak vyrovnaný souboj dvou ofenzivně laděných týmů. A přesně podle předpokladů zápas také probíhal. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení hostů

Na utkání přišlo krásných 120 diváků. Oba týmy dělaly všechno proto, aby se diváci nenudili. Hrál se pohledný ofenzivní fotbal. Už v 11. minutě přišla první branková příležitost. Domácí střelec Tomáš Lachman se dokázal prosadit přes tři protihráče a následně překonat Šabatu v bráně. Potvrdil tak výbornou formu v jarní čísti sezóny. I v dalších minutách pokračovala ofenzivní podívaná a akce střídala akci. Další gólová situace se zrodila v 32. minutě a tentokrát na straně hostů. Centrovaný balon nedokázal brankář udržet a Karel Hajský už neměl problém poslat míč do prázdné branky. Minutu před koncem poločasu se k balonu dostal Václav Davídek, obrana se mu rozestoupila a on tak postupoval až byl sám před stoperem. Dokázal jej obejít a v zakončení si počínal na výbornou. 1:2. Následně rozhodčí odpískal poločas.

Šťastný gól hostů

Druhý poločas pokračoval v divácky atraktivním fotbale, ale branky se dlouho nedostavovaly. Až v 70. minutě potěšil většinu diváků vyrovnávací gól domácích. Na centrovaný balon naskakovala dvojice domácích hráčů. K zakončení se nakonec dostal Vojáček a hrudníkem poslal míč do protipohybu brankáře. Pokračovala vyrovnaná hra a oba týmy už se pomalu připravovaly na penalty. Jenže v 88. minutě přišla sporná situace u lajny, kdy balon podle domácích již opustil hrací plochu, pomezní ale praporek nezdvihl a Chalupa tak postupoval na brankáře Hůlu a dokázal jej překonat. Domácí už se v poslední vteřinách zápasu nezmohli na vyrovnaní a jejich úchvatná série tak končí. Naopak Blovice dál kráčí za postupem. 



Ohlasy k zápasu


TJ Keramika Chlumčany B
František Lösch (hráč TJ Chlumčany): "Celý zápas byl poměrně vyrovnaný. Soupeř měl mladý, běhavý tým, ale nám se dařilo s nimi držet krok. Bohužel trochu sporný gól v posledních minutách nás stál body. Zápasu by více slušela remíza, rozhodně ale odcházíme ze vztyčenou hlavou. Kvůli divákům mě ale mrzí, že nedošlo na penalty."




Sestavy


TJ Keramika Chlumčany B
M. Hůla [-] - J. Vlček [-] , F. Lösch [-] , T. Lachman [-] , J. Janoušek [-] (69. V. Regner [-] ) , L. Tomášek [-] , L. Jeslínek [-] (87. K. Dolanský [-] ) , M. Kanát [-] , J. Kastner [-] , T. Beníček [-] , M. Vojáček [-]

TJ Sokol Blovice
J. Šabata [-] - V. Davídek [-] (46. J. Sýkora [-] ) - V. Šeba [-] , O. Laibl [-] , K. Hajský [-] , V. Chalupa [-] (69. T. Matoušek [-] ) , J. Diviš [-] , A. Zdvořáček [-] , J. Stegmuller [-] , T. Kotous [-] (51. R. Šabata [-] ) , J. Veselovský [-]

ŽK: 38. M. Vojáček , 60. J. Janoušek , 62. M. Kanát , 66. J. Vlček , 78. J. Kastner - 39. V. Davídek .
Hráči zápasu: J. Kastner .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Škoda Pavel - BENÍŠEK Václav (N), SÝKORA Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.