Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 17:00

3.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

8.0

Zázemí

8.0

Hlízov tentokrát v penaltách neuspěl


Branky


0

 Fotbalisté Hlízova přivítali na svém hřišti v rámci 3. kola PRODIET I.B třídy skupiny celek TJ Liblice 1927. Utkání dospělo za nerozhodného stavu 2:2 až do penaltového rozstřelu, ve kterém Hlízov nedokázal navázat na předchozí duel v Tuchorazi, kde penalty zvládl. a tentokrát odešel z penaltového rozstřelu jako poražený.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 Hlízovu nevyšel vůbec vstup do zápasu, když hned ve 4. minutě chybovala domácí obrana a Vosecký posunul na hranici malého vápna míč Bázlíkovi, která střelou na bližší tyč překonal Míška. Poté se Hlízov postupně dostával do hry a ve 24. minutě mohl po centru Kvíčaly srovnat Růžička, ale jeho střelu brankář Grůša vyrazil na roh. Bylo to právě po rohovém kopu, kdy se Hlízovští dočkali vyrovnání, ale to se psala již 38. minuta. Olivův centr si našel Křelina a hlavičkou k tyči stanovil poločasové skóre 1:1. 

 Hned v první minutě druhé půle vytáhl hostující brankář dobrý zákrok proti tresnému kopu Linharta. Pak nastaly chvíle Liblic, když nejprve po špatném odkopu Židíka hosté prostrčili míč na Sochora, ten ale na Míška nevyzrál. V 51. minutě hosté rozjelu brejk, ale Míšek nejprve vychytal Hrstku, který se dostal i k dorážce, ta však skončila na břevně. Z ničeho nic poté udeřil Hlízov, když rohový kop Tomáše Švába propadl až do hostující branky. Z vedení se Hlízov radoval jen pět minut, protože poté propadl trestný kop k Pačesovi, a ten umístil míč k pravé tyči Míškovy branky. Závěrečná dvacetiminutovka zápasu se nesla v duchu hlízovského dobývání, které však bylo bezúspěšné a ani brejky hostí neskončily gólem. Zápas tak dospěl až do penalt. 

 

 Hostující Pačes nejprve proměnil, zatímco Švába vyhytal Grůša. Ve stejném duchu se nesla i druhá série, když Bázlík proměnil, zatímco domácí Růžička ztroskotal na Grůšovi. Ve třetí sérii byli úspěšní oba střelci, a to jak Lanc, tak hlízovský Čáp. Následně proti Hrstkovi vytáhl dobrý zákrok Míšek a Tomíšek poté snížil na 2:3. Rozhodující slovo si vzal ale hostující brankář Grůša, který si postavil míč na penaltový puntík a ranou k tyči rozhodl o zisku bonusového bodu pro Liblice. 

 

zdroj: http://www.fotbalhlizov.cz



Ohlasy k zápasu


FOTBAL Hlízov
David Linhart (trenér): Vyhrát jsme si nezasloužili. Od začátku jsme nehráli dobře. Měli jsme nějaké problémy se sestavou, kdy se nám zranili dva hráči a také nás v týdnu zasáhly nemoci, kvůli kterým někteří hráči netrénovali. Na to se ale vymlouvat nechci. Platíme momentálně nováčkovskou daň, kdy se zbytečně nadřeme na gól. Máme šest šancí, ale neproměníme nic. První gól jsme dostali po mé chybě a druhý poté, co nám vyplaval za obranu hráč. Hosté v závěru hrozili z brejků, ale tak to bývá, když se vám nedaří a snažíte se dobývat branku soupeře. Je to z naší strany jalové a musíme zapracovat na proměňování šancí a celkově na herním projevu, protože ani naše hra dnes dobrá nebyla.




Sestavy


FOTBAL Hlízov
M. Míšek [-] - D. Linhart [-] , M. Výborný [-] , J. Hanuš [-] (90. Z. Čáp [-] ) , P. Holík [-] , J. Navrátil [-] - F. Kvíčala [-] (46. T. Šváb [-] ) , J. Oliva [-] (46. J. Šmidrkal [-] ) , J. Židík [-] , P. Růžička [-] - L. Křelina [-] (84. O. Tomíšek [-] )

TJ Liblice
M. Grůša [-] - J. Hrstka [-] , D. Rohn [-] , P. Pačes [-] , M. Bázlík [-] , J. Vlk [-] , M. Vosecký [-] , F. Řípa [-] , T. Pop [-] , P. Sochor [-] (60. R. Lanc [-] ) , P. Nouzák [-]

ŽK: 63. T. Šváb - 65. P. Pačes , 70. M. Grůša , 76. J. Hrstka , 90. J. Vlk .
Počet diváků: 115. Rozhodčí: Jahoda Petr - ŠNÝDR Miroslav, DVOŘÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.