4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2017 16:30

2.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Miroslav Ochrana hattrickem rozhodl derby


Branky


20. M. Ochrana , 51. M. Ochrana (p.) , 78. M. Ochrana , 82. M. Zástěra
0

Derby zápas v Borech vyšel lépe Borům, které zdolaly Křižanov čtyřbrankovým rozdílem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bory vstřelily jednu branku

První podzimní zápas Bory hrající doma a to hned v derby s Křižanovem. Začalo se velmi opatrně a tak první šance přišla až ve 20. minutě. Míč ze vzduchu si zpracoval Miroslav Ochrana, navedl si ho kolem obránce na levou stranu a střelou na vzdálenější tyč  otevřel skóre. O tři minuty později se pěknou střelou bez přípravy prezentoval Viktor Burian, to když napálil míč z dobrých 28. metrů jen těsně vedle levého horního rohu křižanovské brány. Do konce poločasu to tak bylo všechno.

Miroslav Ochrana se blýskl ve druhé půli hattrickem

To ve druhé půli bylo už všechno jinak. Ve 48. minutě nejprve proměnil pokutový kop znovu Miroslav Ochrana, po předchozím faulu na téhož hráče. Komplikace přišla po vyloučení borského stopera po druhé žluté kartě a tak se očekával nápor Křižanova. Ten však záhy zhatil znovu Miroslav Ochrana, když dovršil hattrick. To když odražený balón zpracoval, přehodil si levého obránce a vzápětí obešel i brankáře a pohodlně uklidil míč do prázdné brány. Tomu však předcházel perfektní zákrok brankáře Martina Pokorného, když zblízka reflexivně vyrazil střelu útočícího hráče. Za stavu 2:1 tak mohlo být vše jinak  a tak tečku v zápase udělal Martin Zástěra, to když mu Miroslav Ochrana předložil gólovou přihrávku, z kterou si neméně dobře poradil a propálil hostujícího brankáře a zápas tak končí 4:0 pro domácí hráče. Druhá polovina zápasu byla velmi vzrušující a za to hráčům děkujeme.



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Bory
Zdeněk Studený: Zápas byl pojatý jako derby. Vítězství bylo pro nás zasloužené. Ve druhé půlce jsme byli v koncovce produktivnější, což nakonec zápas rozhodlo.

SK FC Křižanov
Josef Milota: Domácí vyhráli zcela zaslouženě.



Sestavy


TJ Družstevník Bory
M. Pokorný [-] - V. Burian [-] , J. Pol [-] , V. Chalupa [-] (74. P. Beneš [-] ) , J. Kujal [-] (81. M. Zástěra [-] ) , M. Špaček [-] , A. Novotný [-] , M. Ochrana [-] (85. V. Gregar [-] ) , J. Starý [-] , Z. Studený [-] (46. L. Němec [-] ) , J. Netolický [-]

SK FC Křižanov
P. Bajer [-] - A. Burian [-] , M. Těšík [-] (71. M. Král [-] ) , F. Trnka [-] , P. Bajer [-] , M. Petr [-] , J. Stupka [-] , J. Uhlíř [-] (79. D. Fendrych [-] ) , R. Navrátil [-] (61. J. Tomšík [-] ) , P. Kaštan [-] , J. Milota [-]

ŽK: 24. A. Novotný , 37. J. Kujal , 41. M. Špaček , 42. J. Netolický - 17. A. Burian , 62. M. Petr , 69. M. Těšík . ČK: 55. J. Netolický .
Hráči zápasu: M. Pokorný , M. Ochrana .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: TOMÁŠEK Oldřich - SKRYJA Stanislav, KŘÍŽ Bedřich (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.