Ve Strážku byl viděn neuvěřitelný druhý poločas


Branky


0

Zápasy Strážku slibují velice zajímavé zápletky. Minulý domácí zápas domácí vyrovnali ze stavu 0:6, tentokrát ztratili vedení ve druhém poločase, ve kterém obdrželi sedm branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vedli brankou Jaroše

V prvním poločase byl aktivnější domácí tým, drželi více míč, ale jejich útočná aktivita povětšinou končila před pokutovým územím hostujícího celku. Když se už Strážek dostal do slibné šance , tak si v zakončení počínal lehkomyslně a bylo vidět, že v koncovce se od startu soutěže trápí. Po půlhodině se přece jenom domácí gólově prosadili, když po rohu se dokázal prosadit domácí střelec Jaroš  1:0. A tak se šlo do kabin za stavu 1:0 .

Hamry si otevřely ve druhé půli střelnici

Druhá půle přinesla úplně jinou podívanou. Kladiváři se hnedka z první akce dočkali vyrovnání, když Kolarik srovnal na 1:1. Uběhlo jen pár sekund a z další akce padl další gól, tentokrát se prosadil kanonýr z Áčka Hamrů Havlík. Strážek tak přišel o vedení během jedné minuty. Hosté pokračovali dále a trestali domácí hráče za špatný herní projev a odevzdaní přístup do druhého poločasu.  Kladivářům vyšlo ve druhé půlce v ofenzívě téměř úplně vše, i proto konečný výsledek 1:7 byl nakonec pro domácí tým velkým debaklem. Hamry, tak potvrdili dobrý start do soutěže , naopak domácí Strážek se začíná pomaličku více trápit. 



Ohlasy k zápasu


TJ Strážek
Josef Cimbálník: Absolutní kolaps našeho týmu ve druhém poločase. Hamry hráli jednoduše, my jsme dostali rychlé dva góle a jakoby to celý tým rovnou zabalil. Nevím, co se s námi stalo, s takovým přístupem se fotbal nedá hrát. Je mi líto naších fanoušků, na co se museli 45. minut koukat. Je to neomluvitelné. Nikomu nemůžeme říct , že se na to vykašlal. Ale musíme začít hrát více týmově. A srdcem ! Do dalšího kola na horkou půdu do Věchnova musí přijet vyměněný tým, který znovu bude jezdit po zadku a bude mít touhu vyhrát, jelikož nevěřím tomu , že jsme zapomněli hrát fotbal, jen musíme změnit přístup a znovu si více věřit.

FC Hamry nad Sázavou B
Jaroslav Krejčí: Po herně vyrovnaném prvním poločase jsme změnili ve druhém poločase hru a hned to přineslo ovoce. Do zakončení jsme se dostávali snadněji a začaly padat branky.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: LIŠKA Jiří - ŠEBEK Libor (N), PIŠÍN Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.