4:1
(3:0)
81. D. Pinc
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2018 15:00

19.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO, VIDEO: Benešov si jednoznačně poradil s Pískem, rozhodující náskok získal už do půle


Branky


10. V. Engelmann , 12. M. Rataj , 45. J. Zákostelský , 90. D. Laňka (p.) - 81. D. Pinc
0

Benešovští přehráli jihočeský celek 4:1. Hosté nezachytili úvod, v rychlém sledu dvakrát inkasovali a domácí už si zkušeným výkonem nenechali náskok sebrat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Produktivita domácích slavila úspěch

V mrazu a nepříjemném větru nastoupili písečtí třetiligoví fotbalisté na umělé trávě v Benešově, kde po podzimní části soutěže spokojenost rozhodně nepanovala. Snaha o změnu a vylepšení pozice Benešova byla v průběhu zimní přípravy patrná - kádr Středočechů nedoplnilo avizovaných šest posil, ale dokonce sedm. Do utkání s FC Písek totiž zasáhl také kamerunský útočník Jean Claude Essomba.

 

Na nové umělce se hrál vyrovnaný duel, jehož průběh však na svou stranu rychle naklonili domácí hráči. V 10. minutě nejprve za pomoci teče šťastně skórovala jedna ze zimních akvizic Vojtěch Engelmann a podle zápisu o dvě minuty později (ve skutečnosti o něco déle) si na centr z pravé strany, když na hřišti chyběl ošetřovaný Václav Milec, naběhl Michal Rataj a zvýšil na 2:0.

 

Hosté se po druhé brance osmělili a začali být směrem dopředu nebezpeční. Brankáře Tetoura prověřili krátce po sobě Filip Řezáč s Tomášem Froňkem a Aleš Kočí ve velké šanci trefil z úhlu dokonce zadní tyč, jenže konto Benešova zůstávalo čisté. Naopak svěřenci trenéra Rostislava Grossmanna znovu inkasovali. Těsně před odchodem do šaten byl proti nim nařízen přímý volný kop za malou domů, který z jedenácti metrů proměnil Jan Zákostelský.

Písek snížil až v 81. minutě

Po změně stran se na plochu dostali Dušan Pinc s Martinem Voráčkem, kteří měli podpořit útočné snahy Jihočechů. Oba si vypracovali pozice, z nichž mohli zakončovat, ale jejich pokusy gólový efekt neměly. Štěstí neměl ani Václav Milec, kterého v době před 70. minutou reflexivně vychytal David Tetour.

 

Písečtí se dočkali až v 81. minutě. Po akci Václava Milce a Filipa Řezáče se ke střele dostal Dušan Pinc. Jeho pokus byl sice zablokován, ale vytáhlý hrot hlavou dokázal míč do sítě dorazit, zaznamenat premiérovou třetiligovou branku a vykřesat tak jiskřičku naděje pro hosty na závěrečné drama.

 

To se však nekonalo. Domácí bránili dvoubrankový náskok, který v nastaveném čase ještě navýšili, když z pokutového kopu uzavřel účet utkání Denis Laňka

 

AUTOR: Petr Brůha pro fcpisek.cz

VIDEOSESTŘIH



Ohlasy k zápasu


SK Benešov
Roman Veselý (trenér): "Jsem naprosto spokojený. K zápasu samotnému můžu mít nějaké výhrady, třeba k druhému poločasu, který nebyl optimální.Rozhodla první půlka, kdy jsme byli daleko organizovanější než Písek, s rychlým přechodem nahoru a využili jsme své šance. Ve druhé polovině bylo taktickým záměrem, počkat si na hru Písku, který byl hodně fotbalový. Věděli jsme, že bude ztrácet balóny, k čemuž i došlo. Bohužel jsme brejkové situace nevyužili a na můj vkus se hrál moc otevřený fotbal a góly mohly padnout na obou stranách. Vstup do jara je ale slušný. Všichni hráči předvedli hlavně v první půli koncentrovaný výkon, byly tam dobré individuální výkony, ať už Laňky, Engelmanna, Rataje nebo Essomby. Nebyl v sestavě nikdo, kdy by nezahrál na své úrovni, což bylo důležité."

FC Písek
Rostislav Grossmann (trenér): „Zaspali jsme začátek utkání. Dostali jsme rychlé góly, byť nešťastné, a brzy prohrávali 0:2, což je špatně. Hra nebyla mizerná, ale v situacích, kde se rozhoduje, jsme volili špatná řešení - dělali jsme chyby. Do druhé půle jsme prostřídali a začali hrát na dva útočníky. Kdybychom dokázali vstřelit kontaktní branku, mohl být závěr ještě zajímavější. My jsme měli šance, ale domácí zápas vybojovali, protože byli efektivnější v koncovce."



Sestavy


SK Benešov
D. Tetour [-] - J. Zákostelský [-] , J. Neuberg [-] , P. Rys [-] , P. Ježdík [-] - P. Čapek [-] , V. Engelmann [-] (90. Z. Vrňák [-] ) , M. Rataj [-] (75. P. Haitl [-] ) , D. Laňka [-] , O. Brejcha [-] (89. D. Kozel [-] ) - . Essomba [-]

FC Písek
K. Hajdušek [-] - V. Milec [-] , T. Froněk [-] , A. Kočí [-] (46. M. Voráček [-] ) , M. Held [-] (46. D. Pinc [-] ) - V. Hrachovec [-] , M. Rendla [-] - J. Held [-] , F. Řezáč [-] , A. Hanzlík [-] - Š. Holý [-]

ŽK: 12. . Essomba , 38. P. Čapek , 85. D. Laňka - 51. T. Froněk .
Hráči zápasu: V. Engelmann , . Essomba , M. Rataj , D. Laňka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Hájek Robert - DRÁBEK Drahoslav, ČECHLOVSKÝ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.