Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2015 16:30

12.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První poločas rozhodl o vysoké výhře Bohdalce


0

Domácí tým Bohdalce, který usiluje o postup do třetí třídy porazil předposlední Vlachovice. Zápas rozhodl Bohdalec gólovou smrští v prvních pětadvaceti minutách hry.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Když domácí fotbalisté dokázali  v první  minutě dát hostujícímu celku branku, vypadalo to na jejich gólový koncert . Vlachovice po inkasované brance nesložili zbraně a dostali domácí pod deseti minutový tlak, ale nedokázali své akce  přesně zakončit. Domácím se naopak podařilo dát v rychlém sledu čtyři branky a bylo po zápase. V druhém poločase se už hrálo klidné utkání a ani jeden z týmu se nikam nehnal. Zápas tak skončil po zásluze výhrou domácího Bohdalce 6:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Bohdalec
Stanislav Sklenář, trenér Bohdalce: V prvním poločase jsme si dokázali vytvořit dostatečný náskok, který jsme si v druhém poločase v klidu pohlídali. Hosté v druhém poločase zvýšenou aktivitou dokázali zkorigovat na rozdíl čtyř branek, ale víc jsme jim nedovolily.

TJ FC Vlachovice
Karel Petr, trenér Vlachovic: Po totálním výbuchu v první půli jsme nemohli pomýšlet na slušný výsledek. Zlepšený druhý poločas už nemohl debakl odvrátit. Rozhodl přílišný respekt a náš neúplný tým.



Sestavy


TJ Jiskra Bohdalec
V. Jaša [-] (60. D. Matuška [-] ) - J. Dostál [-] (57. R. Kamarád [-] ) , T. Dostál [-] , M. Kučera [-] , J. Ambrož [-] - L. Jaša [-] , O. Follprecht [-] , J. Sklenář [-] , P. Sklenář [-] (76. R. Morkus [-] ) - P. Jaša [-] , F. Franěk [-] (63. O. Tulis [-] )

TJ FC Vlachovice
J. Petr [-] - J. Hamřík [-] , J. Lossgot [-] , M. Petr [-] , D. Krejčí [-] - M. Němec [-] , L. Gabriel [-] , J. Nečas [-] , J. Lankaš [-] - O. Svoboda [-] , T. Hiesböck [-]

Hráči zápasu: T. Dostál - T. Hiesböck .
Počet diváků: 45.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.