L. Šindelář 24. (p.)
T. Hrach 71.
2:3p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2018 17:00

21.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradešice urvaly dva body v Losiné, dvakrát přesně mířil Kodýtek


Branky


24. L. Šindelář (p.) , 71. T. Hrach - 19. M. Kodýtek , 61. M. Kodýtek
10

Domácí dvakrát dotáhli náskok soupeře, ale v penaltách neuspěli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Srovnáno

Do zápasu o šest bodů vstoupili hosté dobře a do desáté minuty měli dvě tutovky. Hosté dodrželi tradici poslední doby a tyto šance trestuhodně zahodili. Pak nastřelili dvě břevna, ale branku stále vstřelit nedokázali. Ale ani domácí nezaháleli a dvakrát skvělými zákroky podržel tentokrát chytající Dan Vávra. Pak se hosté přece jen dokázali prosadit, kdy se pěkně trefil Míra Kodýtek a konečně prolomil střeleckou smůlu.

 

Hosté o pár minut později inkasovali vyrovnávací branku, kdy dokázal proměnit pokutový kop domácí Šindelář. Dále se hrál poměrně otevřený fotbal se šancemi na obou stranách, ale do poločasu již ani jedna strana branku nepřidala.

Do druhého poločasu vstoupili domácí aktivněji a dokázali si vytvořit některé nebezpečné situace, ale pak hosté hru vyrovnali a dostali se do několika nebezpečných závarů, vždy chybělo razantní a přesné zakončení. Dočkali se v 61.min, kdy se dorážkou podruhé prosadil Míra Kodýtek. O deset minut později ale stanovil konečný účet zápasu nejlepší hráč domácích T. Hrach, který hodně lacino obešel tři hráče a střelou pod břevno rozhodl o spravedlivém dělení bodů.

 

V pokutových kopech byli hosté úspěšnější než domácí, kdy Vávra dokázal vychytat dva domácí exekutory, a připsali si tak druhý bonusový bod.

 

 

Více zde: https://tj-sokol-hradesice.webnode.cz/



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Hradešice
František Melka - trenér (https://tj-sokol-hradesice.webnode.cz/): "Dnes jsme chtěli za každou cenu urvat tři body, což se nám bohužel nepovedlo. Rozhodnutí podle mě přišlo hned na začátku utkání, kdy jsme neproměnili několik tutovek. Určitě by se nám pak hrálo lépe. V 15.min jsem říkal klukům na střídačce, že kdyby tady byl s námi David Novák, tak už vedeme 3:0. Bohužel situace je taková jaká je a musí nastupovat kluci, kteří nejsou zrovna v pohodě. Přesto jim musím poděkovat za to, že se s touto situací perou co to jde a nic nevzdávají."



Sestavy


TJ Sokol Losiná
M. Zbiň [-] - T. Hrach [-] , O. Tic [-] , M. Pátek [-] , O. Šindelář [-] , L. Šindelář [-] , D. Šlais [-] (82. D. Zeman [-] ) , M. Bodanský [-] , Z. Svoboda [-] , M. Bodanský [-] , F. Mádr [-]

TJ Sokol Hradešice
D. Vávra [-] - L. Šmrha [-] , M. Melka [-] , P. Melka [-] , M. Buchta [-] - V. Panuška [-] , F. Melka [-] , D. Vaněček [-] , L. Zdichynec [-] - L. Melka [-] (80. M. Frančík [-] ) , M. Kodýtek [-] (69. M. Frančík [-] ) -

ŽK: 78. L. Melka .
Počet diváků: 93. Rozhodčí: Ruda Daniel - VOLF Michal, ŽÁK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích