4:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.04.2015 17:00

19.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobroměřice nastřílely do sítě Ervěnic čtyři góly


Branky


59. V. Kaleja , 65. P. Csonka , 70. J. Harthan , 88. K. Hasil
0

V minulém zápase Ervěnic s Domoušicemi dokázaly domácí vstřelit do sítě hostů čtyři branky a neobdržely ani jednu. Tentokrát se v Dobroměřicích vše otočilo v neprospěch Ervěnic, které se navíc musí v příštím zápase obejít bez vyloučeného Mirgy a Baška.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ervěnice chtěly navázat na minulou výhru s Domoušicemi, věděly však, že je nečeká lehký zápas. První poločas skončil remízovým stavem a mohlo se zdát, že se diváci branky nedočkají, ovšem druhý poločas již byl zcela jiný fotbal, kdy padly čtyři branky. Na první z nich si museli místní počkat do 59. minuty, kdy po rohovém kopu Plachého vstřelil první gól utkání domácí Kaleja. Om šest minut později navýšil skore na 2:0 Csonka, který si ideálně naběhl na centr Holečka. A další gól do sítě Ervěnic přišel hned v 70. minutě, kdy se prosadil hlavou Harthan. Na úplný závěr si třešničku pro diváky nachystal Hasil, který v 88. minutě pálil z voleje pod břevno Schwarzovi brány. Ervěnice si taky nevybraly šťastný den a z hřiště Dobroměřic odjížděly se čtyřgólovým debaklem.



Sestavy


FK Dobroměřice
T. Sedláček [-] - V. Kaleja [-] , J. Plachý [-] , K. Smola [-] (70. K. Hasil [-] ) , A. Šebek [-] - P. Reh [-] (46. A. Rus [-] ) , F. Lazarik [-] , D. Holeček [-] , P. Csonka [-] (69. D. Miraj [-] ) - M. Pšigrocký [-] (63. F. Sochor [-] ) , J. Harthan [-] (75. T. Mistoler [-] )

SK Ervěnice - Jirkov
M. Schwarz [-] - R. Čibenka [-] , M. Prokop [-] , T. Hronek [-] , M. Mašl [-] - D. Vacula [-] , D. Glas [-] , D. Mirga [-] , D. Haviár [-] - D. Ameti [-] , J. Bašek [-]

ŽK: 42. D. Ameti , 73. R. Čibenka . ČK: 65. J. Bašek , 65. D. Mirga .
Hráči zápasu: J. Harthan , P. Csonka .
Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.